Головна Новини Зірки персона Дівчина витратила 70 тисяч доларів, щоб стати Барбі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Дівчина витратила 70 тисяч доларів, щоб стати Барбі (ФОТО)

23-річна канадка Серена Сміт витратила 70 тисяч доларів, щоб зробити операції та стати схожою на ляльку Барбі

24 січня 2022, 19:55
Поділіться публікацією:

23-річна дівчина з Канади так захотіла бути схожою на ляльку Барбі, що витратила на пластичні операції вже 70 тисяч доларів (майже 2 мільйони гривень). Про це повідомляє видання Daily Star.

Дівчина витратила 70 тисяч доларів, щоб стати Барбі (ФОТО)

Дівчина перетворила себе на Барбі / Фото: @theserenasmith

Серена Сміт не має наміру зупинятися і планує зробити ще кілька операцій, зокрема у лютому 2020 року зробити собі бразильську підтяжку сідниць. Свою трансформацію дівчина розпочала ще у підлітковому віці. У 18 років вона зробила собі груди, після чого вколола ботокс та філери.

Канадка каже, що пластичні операції допомогли їй стати впевненішими в собі, вона стала почуватися комфортніше у своєму тілі, і Серену зовсім не бентежать негативні коментарі, з якими вона часто стикається у соціальних мережах. Дівчина каже, що не варто зважати на того, хто тобі не платить.

Дівчина витратила 70 тисяч доларів, щоб стати Барбі (ФОТО) - фото 2
Дівчина витратила 70 тисяч доларів, щоб стати Барбі (ФОТО) - фото 3

Нагадаємо, у соціальній мережі набирає популярності новий б'юті-тренд — макіяж Bratz Doll, натхненний культовими ляльками. Щоб перетворитися на таку ляльку в реальному житті не так уже й складно – потрібно зробити акцент на очі, використовуючи накладні вії, яскраві тіні та чорну підводку.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у світі з'явилася нова лялька Барбі. Її створила компанія Mattel. Відомо, що іграшку зробили з реальної людини – професора Оксфордського університету Сари Гілберт, яка розробляла препарат проти коронавірусу – AstraZeneca.

Читайте також, що аргентинець зробив 32 пластичні операції, щоб стати схожим на космічного ельфа. Хлопець зізнався, що не збирався ставати відомим, але його прагнення стати ельфом зробило його популярним та почало приносити дохід.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини