Головна Новини Зірки персона Дмитро Гордон показав напівоголену дружину на знімку (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Дмитро Гордон показав напівоголену дружину на знімку (ФОТО)

Журналіст прикрив груди коханої руками

31 серпня 2021, 09:20 comments8010
Поділіться публікацією:

Відомий український журналіст Дмитро Гордон розмістив в Instargam фотографію, на якій показав свою дружину Олесю Бацман в напівоголеному вигляді, передає OBOZREVATEL.

Дмитро Гордон показав напівоголену дружину на знімку (ФОТО)

Дмитро Гордон та Олеся Бацман - фото з відкритих джерел

Журналіст позував у яскравій помаранчевій футболці разом зі своєю дружиною. Гордон прикрив груди коханої руками. Закохані посміхалися на камеру, а на обличчі жінки виднівся яскравий макіяж з акцентом на очі.

"Добраніч, малюки!" — написав під світлиною Дмитро Гордон.

Дмитро Гордон показав напівоголену дружину на знімку (ФОТО) - фото 2

У виданні зазначили, що зараз на сторінці журналіста в соціальній мережі цього знімка немає.

Зазначимо, що Дмитро Гордон — відомий український журналіст і ведучий програми "В гостях у Гордона", яка бере свій початок з 1996-го року. За свою кар'єру знаменитість провів понад тисячу інтерв'ю. Його четверта дружина Олеся Бацман також є журналісткою. Пара у шлюбі з 2011-го року.

Раніше видання "Коментарі" писало, що Дмитро Гордон назвав "п'ятою колоною" в Україні блогера Анатолія Шарія, а також редактора сайту "Страна.ua" Ігоря Гужву. За словами Гордона, він ніколи не приховував своєї точки зору і завжди прямо говорив, що Анатолій Шарій — це талановита людина, видатний блогер, який має чудове почуття гумору, але заробляє свої гроші, працюючи на сили зла.

У матеріалі порталу також можна прочитати, що журналіст Дмитро Гордон оригінально відреагував на перемогу української команди в 1/8 фіналу Євро-2020. Він вилив на себе склянку з водою, яка була у нього. Також його вчинок повторив телеведучий Василь Голованов, щоб відсвяткувати перемогу національної збірної з футболу.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини