Головна Новини Зірки персона Дмитро Гордон зізнався, де живуть його сини під час війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Дмитро Гордон зізнався, де живуть його сини під час війни

Два старші сини вже понад десять років живуть у США, молодший - у Європі

14 червня 2024, 11:30
Поділіться публікацією:

Відомий український журналіст Дмитро Гордон розповів, що троє його синів наразі знаходять далеко за межами України. За словами телеведучого, Лев (23 роки), Дмитро, (29 років) і Ростислав (32 роки) мають громадянство інших країн і виїхали з України задовго до початку конфлікту.

Дмитро Гордон зізнався, де живуть його сини під час війни

Де живуть і чим займаються сини Дмитра Гордона

Два старші сини, Дмитро та Ростислав, вже понад десять років живуть у США, де один із них зробив успішну кар'єру композитора, а інший займається бізнесом. Третій син, Лев, влаштувався в Європі та, за словами Гордона, "не придатний до військової служби за станом здоров'я".

"Три сини зараз за кордоном. Вони виїхали туди не після війни. Двоє синів живуть у США, один — громадянин США, він там народився, інший народився в Празі, живе в США. Вони американці, живуть там 10 або 11 років. Один — Чудовий композитор, інший у бізнесі. Ще один син живе в Європі і теж поїхав не після війни.

Крім синів, Гордон має чотирьох доньок, троє з яких — від нинішнього шлюбу з журналісткою Олесею Бацман. Молодші дочки Санта, Аліса та Ліана ростуть в Україні, перебуваючи під пильною увагою громадськості.

Кар'єра та особисте життя Дмитра Гордона завжди привертали увагу українських та міжнародних ЗМІ. Неодноразові шлюби та чутки про позашлюбних дітей лише додають гостроти інтересу публіки до його персони.

Раніше “Коментарі” писали, що український журналіст та телеведучий Дмитро Гордон розповів, що знаходився неподалік місця влучення російських снарядів багатоповерхівкою у Голосіївському районі Києва.

Нагадаємо, що росіяни, які незаконно в'їхали на територію тимчасово окупованого Криму, якщо не встигнуть залишити український півострів, опиниться у в'язницях за незаконне перетинання кордону. Про це, як повідомляють "Коментарі", попередив російських невдах туристів відомий український журналіст Дмитро Гордон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини