Головна Новини Зірки персона Дочка Білла Гейтса вийшла заміж: як пройшло весілля (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Дочка Білла Гейтса вийшла заміж: як пройшло весілля (ФОТО)

Старша дочка американського мільярдера Білла Гейтса, 25-річна Дженніфер вийшла заміж за єгиптянина

17 жовтня 2021, 19:55 comments3560
Поділіться публікацією:

На цих вихідних, американський мільярдер Білл Гейтс видав свою старшу дочку заміж. 25-річна Дженніфер стала дружиною професійного наїзника з Єгипту.

Дочка Білла Гейтса вийшла заміж: як пройшло весілля (ФОТО)

Дженніфер Гейтс и Найель Насар / фото: instagram.com/jenniferkgates

Відомо, що у молодят було дві весільні церемонії: одна пройшла в мусульманських традиціях, а друга — в європейських, вона була більш масштабною, за участю 300 гостей. Дженніфер Гейтс була в сукні з довгою фатою, яку їй шила на замовлення Віра Вонг, а наречений вибрав для свята класичний чорний костюм і білу сорочку. До вівтаря наречена йшла в супроводі батька і матері.

Дочка Білла Гейтса вийшла заміж: як пройшло весілля (ФОТО) - фото 2
Дочка Білла Гейтса вийшла заміж: як пройшло весілля (ФОТО) - фото 3
Фото: GLH / NGRE / BACKGRID

За наявними даними, весілля старшої дочки обійшлося сімейству в понад 2 мільйони доларів. Проходила урочистість на кінній фермі в окрузі Вестчестер, яку батьки подарували Дженніфер після того, як вона закінчила Стенфордський університет.

До слова, під час навчання вона і познайомилася зі своїм коханим Наелем Нассара. У них виявилося спільне хобі — кінний спорт. Єгиптянин, який народився в Чикаго, професійний наїзник, який брав участь в Олімпійських іграх-2020. А Дженніфер серйозно захоплюється кінним спортом і також бере участь в різних змаганнях.

Нагадаємо, що про заручини дочки Білла Гейтса з єгипетським спортсменом стало відомо в січні 2020 року. Дівчина поділилася радісною подією з підписниками. Наель зробив пропозицію руки та серця Дженніфер під час відпочинку на гірськолижному курорті.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в серпні 2021 американський мільярдер, засновник Microsoft Білл Гейтс офіційно розлучився з дружиною Меліндой, з якою прожив у шлюбі 27 років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини