Головна Новини Зірки персона Дочка Джонні Деппа прикрасила обкладинку модного журналу (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Дочка Джонні Деппа прикрасила обкладинку модного журналу (ФОТО)

Дочка актора продовжує підкорювати світ моди

1 квітня 2021, 14:55
Поділіться публікацією:

21-річна акторка і модель Лілі-Роуз Депп вперше прикрасила обкладинку російської версії модного журналу Elle. Знаменитість стала зіркою квітневого номера.

Дочка Джонні Деппа прикрасила обкладинку модного журналу (ФОТО)

Лілі-Роуз Депп (фото з відкритих джерел)

На своїй сторінці в Instagram дочка актора Джонні Деппа опублікувала кілька знімків, на яких позує в яскравих вбраннях від модного дому Chanel — вона є амбасадором компанії вже кілька років.

На першому кадрі 21-річна модель позує в чорній мінісукні з відкритим верхом, підкресливши талію поясом із логотипом бренду. Красуня доповнила свій образ обідком на голові, сережками, годинником і яскравим макіяжем, зробивши основний акцент на губах.

Для другої фотографії дочка Джонні Деппа обрала обтислий комбінезон чорного кольору в дрібну цятку з ефектним вирізом в області декольте, а також рукавички в тон і шкіряний ремінь із фурнітурою.

Відомо, що фотографом знаменитості був Уолкер Бантінг, з яким у неї дружні стосунки, тому працювати їм було легко і комфортно.

До слова, публікація Лілі-Роуз Депп вже набрала понад 400 тисяч лайків і багато схвальних коментарів від шанувальників: "Королева", "Ти маєш чудовий вигляд", "Ці фото шикарні. Побачивши їх уперше, я втратила дар мови", "Вауууу", "Дівчинко, ти — вогонь", — написали фоловери.

Нагадаємо, що дочка голлівудського актора Джонні Деппа 21-річна Лілі-Роуз знялася в новому фільмі під назвою "Мандрівники". Знаменитість зіграла в ньому головну роль.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, дочка головного героя "Піратів Карибського моря" Джонні Деппа відверто розповіла про те, як її виховували зіркові батьки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини