Головна Новини Зірки персона Дочка Віри Брежнєвої похвалилася розкішним декольте
commentss НОВИНИ Всі новини

Дочка Віри Брежнєвої похвалилася розкішним декольте

Дочка співачки позувала в чорному бюстгальтері

5 жовтня 2020, 12:50
Поділіться публікацією:

Дочка Віри Брежнєвої похвалилася розкішним декольте

Соня Киперман | @sonyaxkiperman

Старша дочка української артистки Віри Брежнєвої, 19-річна Соня Кіперман займається моделінгом, тому часто публікує в соціальній мережі Instagram фотографії, демонструючи своє струнке тіло. На цей раз зіркова дочка похвалилася розкішним декольте.

Соня позує в чорному бюстгальтері та шкіряному жакеті бежевого кольору, оголивши свої плечі та зону декольте. Вона зробила кілька пікантних кадрів і отримала від шанувальників багато приємних коментарів.

У мережі не раз відзначали, що 19-річна дівчина дуже схожа на зіркову маму і становить їй гідну конкуренцію в "жарких" фотографіях.

Відомо, що старша дочка Віри Брежнєвої живе в Америці, вона займається моделінгом і захоплюється кінематографом. Дівчина вже зіграла кілька епізодичних ролей. А минулого року Соня закінчила навчання в елітному освітньому закладі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що старша дочка зірки "Міцного горішка" Брюса Вілліса знялася оголеною і заявила, що не дозволить іншим людям позбавляти її права на вираження своєї сексуальності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини