Дочка Заворотнюк розповіла нові подробиці про стан актриси

Анна Заворотнюк рідко говорить на тему хвороби матері.

Донька важко хворої російської зірки Анастасії Заворотнюк Анна, що проводить лакшері-життя і мешкає на дві країни – РФ і багаті Емірати, нещодавно таки повідомила про те, як почуває себе її хвора матір.

Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальних мережах, в серії питань-відповідей сторіз.

Зокрема, один з шанувальників поставив Анні питання, щодо стану здоров’я її важко хворої мами. "Хворіє дуже сильно, мені важко навіть в житті обговорювати цю тему, хоч і пройшло 5 років. У блозі теж. Дуже болить у грудях", - повідомила Анна.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що минулого року донька тяжкохворої Заворотнюк розповіла про стан матері. Дочка російської актриси Анастасії Заворотнюк – Анна – опублікувала Instagram-stories, де розповіла про стан матері. Артистка з 2019 року бореться з онкологією, а саме раком головного мозку.

Члени сім'ї Заворотнюк неохоче коментують самопочуття актриси, воліючи зовсім не розголошувати інформацію про її лікування та стан. Проте Ганна зізналася шанувальникам, що її мати продовжує боротися з недугою, яка не відступає. За її словами, рак головного мозку, який діагностували у артистки кілька років тому, справді страшна хвороба. При цьому дівчина назвала Заворотнюк "воїном".

Також "Коментарі" писали про те, що у Мережі опублікували ймовірне фото онкохворої Заворотнюк. В соціальних мережах розмістили ймовірну світлину зіркової кіноакторки Анастасії Заворотнюк, яка більше багато років веде боротьбу з важким онкозахворюванням. Про це інформує кілька російських медіа, які оприлюднюють фотографію, де нібито сфотографована акторка. Вона супроводжується повідомленням, що це - відеокадр з вуличних камер відеоспостереження.