Головна Новини Зірки персона Донька тяжкохворої Заворотнюк розповіла про стан матері: "тримаємось як можемо"
commentss НОВИНИ Всі новини

Донька тяжкохворої Заворотнюк розповіла про стан матері: "тримаємось як можемо"

Дівчина назвала матір "воїном"

18 січня 2022, 15:59
Поділіться публікацією:

Дочка російської актриси Анастасії Заворотнюк – Анна – опублікувала Instagram-stories, де розповіла про стан матері. Артистка з 2019 року бореться з онкологією, а саме раком головного мозку, передає OBOZREVATEL.

Донька тяжкохворої Заворотнюк розповіла про стан матері: "тримаємось як можемо"

Анастасія Заворотнюк та донька Ганна - фото з відкритих джерел

Члени сім'ї Заворотнюк неохоче коментують самопочуття актриси, воліючи зовсім не розголошувати інформацію про її лікування та стан. Проте Ганна зізналася шанувальникам, що її мати продовжує боротися з недугою, яка не відступає. За її словами, рак головного мозку, який діагностували у артистки кілька років тому, справді страшна хвороба. При цьому дівчина назвала Заворотнюк "воїном".

"Тримаємося як можемо. Вона – воїн, але хвороба справді страшна. Розбиває серце бачити її такою", – відповіла Ганна підписникам у соціальній мережі.

Донька тяжкохворої Заворотнюк розповіла про стан матері: ”тримаємось як можемо” - фото 2

У виданні зазначають, що сім'я та колеги виконавиці ролі няні Вікі надають їй усіляку підтримку. Чоловік Заворотнюк, російський фігурист Петро Чернишов, не лише забезпечує матеріальне благополуччя подружжя, а також займається вихованням їхньої молодшої доньки Міли, яка народилася у 2018 році.

Ще у вересні донька Заворотнюк розповідала, що шанувальники дуже часто цікавляться здоров'ям її матері. Крім того, підписники ставлять безцеремонні питання, наприклад, чи правда, що акторка набрала вагу і втратила волосся. Тоді, як і зараз, дівчина зазначала, що її близька людина – борець, хвороба відступить і все закінчиться благополучно.

Нагадаємо, що у вересні 2019 року зірка серіалу "Моя прекрасна мама" Анастасія Заворотнюк потрапила до реанімації. Тоді ЗМІ повідомляли, що захворювання у актриси діагностували ще у 2018 році, а останнім часом вона проходила лікування у Європі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини