Головна Новини Зірки персона У Мережі опублікували ймовірне фото онкохворої Заворотнюк
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мережі опублікували ймовірне фото онкохворої Заворотнюк

Заворотнюк нібито зняла вулична камера відеоспостереження

1 лютого 2022, 22:50 comments1096
Поділіться публікацією:

В соціальних мережах розмістили ймовірну світлину зіркової кіноакторки Анастасії Заворотнюк, яка більше двох років веде боротьбу з важким онкозахворюванням. Про це інформує кілька російських медіа, які оприлюднюють фотографію, де нібито сфотографована акторка. Вона супроводжується  повідомленням, що це -  відеокадр з вуличних камер  відеоспостереження.

У Мережі опублікували ймовірне фото онкохворої Заворотнюк

Анастасія Заворотнюк (фото з відкритих джерел)

На фото за кермом автомобіля перебуває чоловік Анастасії  Заворотнюк,  Петро Чернишов. Біля  нього в напівлежачому стані знаходиться жінка. Стверджують, що це — саме акторка, зовнішність якої зазнала сильних змін  через важку недугу та в процесі лікування.

 Але офіційно це ніхто не підтверджує. Якість фотографії погана і через це важко розрізнити, хто зображений на ній.

 При цьому, нещодавно приятель Анастасії, режисер Анатолій Демидов розказав, як зараз виглядає зірка. Вона поповнішала, залишилась без розкішного волосся та їздить на возику. Дзеркальце кіноакторці стараються не давати до рук, щоб вона не засмучувалась.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що донька Заворотнюк розізлилася на питання про стан здоров'я онкохворої матеріДонька  важко хворої російської зірки Анастасії Заворотнюк Анна дуже розчарована питаннями та репліками, які надсилають їй підписники в соціальних мережах. Адже всі вони мають відношення до недуги, від якої потерпає її мама. Російська модель вже традиційно відповідає на запитання  на своїй сторінці в соціальних мережах.  Хтось із користувачів відверто зацікавився чи притаманний дівчині страх, що особисто з нею може повторитись така ж  ситуація, як з російською актрисою.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини