Головна Новини Зірки персона Донька російського актора, який підтримує Путіна, вперше зустрілася з сестрою з України
commentss НОВИНИ Всі новини

Донька російського актора, який підтримує Путіна, вперше зустрілася з сестрою з України

Дівчата провели разом час у Кишиневі

16 жовтня 2023, 23:20
Поділіться публікацією:

Російська акторка, яка засуджує  повномасштабну  російську війну   в Україні, Марія Машкова зустрілась  із  своєю сестрою Мілою Зеленською, яка народилась  і  проживає  в Україні.

Донька російського актора, який підтримує Путіна, вперше зустрілася з сестрою з України

Машкова зустрілася з сестрою з України (фото з відкритих джерел)

Родички  дізнались  про існування одна одної  нещодавно. Міла, отримавши дані  про Марію,  прийняла рішення  їй написати. І от тепер  вони вперше зустрілись в Кишиневі.

"До 40 років знайти молодшу смішну, розумну, добру і сміливу сестру — це дуже потужний досвід. Спасибі нашій прапрабабусі з Кишинева Мілі Зеленській. І спасибі кожному, хто зустрічається нам на шляху останній тиждень... Щоденне. Щосекундне. Диво", -  таким підписом супроводила  фотографію  з сестрою Марія  Машкова.

Як відомо, Міла Зеленська  народилась в Харкові. На початку війни вона поїхала з сином в  Австрію.  Якось   вона переглядала відеоролик  на YouTube і звернула увагу на випуск, де був присутній  путініст Володимир Машков, який  розповідав, що його бабусю звали Надія Зеленська.  В той час Міла  дізналась,  що вони є  родичами.

Але   шукати Володимира  вона не захотіла.  Навела контакти з його донькою Марією, що виступає  проти геноциду  українців  і навіть  не спілкується з батьком з причини різних  політичних  поглядів.


Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російський актор, який підтримує Путіна, принизив єдину доньку. Знаний в РФ  артист Володимир Машков, як тільки почалась повномасштабна  війна, почав  відкрито плазувати  перед представниками  правлячої  верхівки країни-агресорки,  цей прихильник Путіна перетворивсь на пропагандистський рупор  РФ.

До слова, серед тих,  хто йому  демонстративно огидний, є  і його донька Марія, що виїхала в Сполучені Штати, щоб не мешкати в країні-агресорці. Вона  відкрито критикує  батька за його  підтримку  військового вторгнення  в Україну, але до таких зневажливих слів  і жовчної  ненависті  на адресу прихильників Путіна  не опускалась.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: instagram.com/masha_mashkova_official
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини