Головна Новини Зірки персона Донька російського актора, який підтримує Путіна, збирається рятувати свого батька
commentss НОВИНИ Всі новини

Донька російського актора, який підтримує Путіна, збирається рятувати свого батька

Марія Машкова не підтримує позицію свого батька

31 травня 2023, 23:10 comments3851
Поділіться публікацією:

Російська акторка Марія Машкова, яка є  дочкою  путініста  Володимира Машкова, озвучила  несподіване зізнання.

 Донька російського актора, який підтримує Путіна, збирається рятувати свого батька

Марія та Володимир Машкови (фото з відкритих джерел)

 Представникам видання "Телега online",  росіянка сказала, що  буде таки боротись за власного батька,  що заохочує  війну і продовження  вбивств звичайних українців.

До цього рішення її підштовхує  інформація про те, що донька головного  пропагандиста РФ Соловйова Катя, теж осуджує  війну і навіть  оприлюднює антивоєнні відеоролики. Марія  стоїть на тому, що їх батьки відповідатимуть  за свої  поступки. "Судитимуть наших тат. Там обнімемося і поплачемо, сказавши "А що ми могли? Нам ще й 40 років не було. Любов всім татам, хто загруз у злі... Я як дочка ще поборюся за свого", -  переконана Машкова.

Вона ще емоційно прореагувала на новину  про доньку Соловйова. "Просто красуня! Можна любити свого батька безумовно, але не зраджувати себе!"-  каже Машкова.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що донька російського актора, який підтримує війну в Україні, закликала росіян бігти з країниАкторка з РФ  Марія Машкова, що  не підтримує повномасштабну   війну  терористичної  РФ  в Україні,  і так само відкрито висловлює  власну позицію, закликає  співгромадян  втікати з Росії. Натомість її батько, популярний російський актор Володимир Машков активно підтримує режим Кремля. Як вона стверджує,  вихідцям з РФ потрібно звідси втікати, коли  є хоча б мінімальні можливості.

Вона заявила, що за кордоном є багато прекрасної роботи та величезна кількість фантастичних людей. А, росіян, ніхто не ненавидить, якщо вони — люди. За її словами, Батьківщина — це планета Земля!
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини