Головна Новини Зірки персона Донька тяжкохворої Анастасії Заворотнюк вперше прокоментувала стан матері
commentss НОВИНИ Всі новини

Донька тяжкохворої Анастасії Заворотнюк вперше прокоментувала стан матері

Анна Заворотнюк розповіла, як себе почуває страждаюча від онкології актриса

27 вересня 2021, 22:35
Поділіться публікацією:

Анна Заворотнюк, дочка важкохворої російської артистки Анастасії Заворотнюк  вперше  розповіла, як  вона себе почуває. Вона написала, що її мама  не здається і веде боротьбу за життя. Про це вона проінформувала своїх підписників у соціальних мережах.

Донька тяжкохворої Анастасії Заворотнюк вперше прокоментувала стан матері

Стан Заворотнюк її сім'я не обговорює з пресою (фото з відкритих джерел)


Важливо, що молодша Заворотнюк співпрацює зі своїми шанувальниками в соцмережах. Вона проводить відкриті відео лекції з макіяжу та стилю. Її маму досі пам’ятають і люблять шанувальники її таланту за роль Вікторії в популярному російському серіалі. Шанувальники часто ставлять  питання щодо стану здоров’я матері. І не отримують на них відповіді. Ще безцеремонно ставлять питання про зовнішність колись прекрасної няні. Чи  не облисіла чи погладшала.

Але цього разу Анна відповіла фанам. Вона зазначила, що її найближча людина – борець  і все закінчиться добре.

Щодо відповіді на питання про фото артистки, яка бореться з онкохворобою, то Анні ця фраза — неприємна. Вона лише підсумувала, що для спільного фото зараз не найкращий час.

Зрозуміло, що зовнішність красуні-актриси  в таких випробуваннях змінилась, на жаль, не в кращу сторону. Але для Анни,  як і справжніх шанувальників її творчості головне, щоб пані Заворотнюк одужала.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що дочка Заворотнюк заговорила про стан актриси.24-річна модель зробила зворушливий пост, розповівши про свою найріднішу людину. Дівчина написала, що її мама зараз важко хворіє, але вона справжній боєць і впорається з будь-якими труднощами. Модель написала, що хоче, щоб Анастасія завжди була поруч і була здорова. Також дівчина побажала здоров'я своїм підписникам та їх батькам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини