Головна Новини Зірки персона Донька відомої української акторки знялася в російському серіалі
commentss НОВИНИ Всі новини

Донька відомої української акторки знялася в російському серіалі

Мало того, вона досі мовчить про війну в Україні.

19 лютого 2024, 23:45
Поділіться публікацією:

Донька  української акторки Ольги Сумської знялась в російському серіалі. Не беручи до уваги ту обставину, що  старша Сумська з перших днів повномасштабної  війни залишилась в Україні і підтримує свій народ, її донька прийняла рішення  залишитись  в Росії і  будувати  там власну акторську кар'єру.

Донька відомої української акторки знялася в російському серіалі

Ольга Сумська та Антоніна Паперна (фото з відкритих джерел)

Майже  за два роки, як почалась  велика  кровопролитна  війна,  Антоніна Паперна знялась  в серіалі "Постукай у мої двері в Москві", що  є адаптацією популярного турецького серіалу. Вона  грала роль  колишньої нареченої головного героя.

Також Антоніна Паперна  нічого не каже  про повномасштабну війну. Вона, як і раніше  живе зі своїм чоловіком, актором серіалу "Кухня" Володимиром Ягличем і дітьми в РФ. 

Ольгу Сумську не один раз  хейтили за позицію її доньки, але  Ольга В'ячеславівна завжди  пояснює, що в неї болить душа за доньку. 

Також  Ольга  Сумська не  порвала стосунки з  дочкою  і  говорить, що та " не просто так" мовчить.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ще одна українська акторка переїхала до РФУкраїнська знаменитість,  який відомий глядачам за  кінофільмами і серіалами, Назар Задніпровський  пояснив, чому  залишилась  жити і  будувати кар’єру в РФ  колишня  українська акторка  Галина Безрук. Відповідаючи на запитання  Задніпровський   розповів, як довго і серйозно розмовляв  з нею під час зйомок  четвертого сезону серіалу "Будиночок на щастя". 

Кіноактор,  що   кілька  років знімавсь з  Галиною  в  продовженні серіалу, стверджує, що причина  такого  вчинку  колеги по професії, насправді  криється не в тому, що  чоловік-росіянин і  є маленька  дитина.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини