"Довго боровся зі своєю хворобою": помер британський музикант

Гітарист помер в лікарні

Стало відомо про смерть британського музиканта, джазового гітариста Джона Хатчінсона. Трагічну новину повідомили на офіційній сторінці рок-виконавця Девіда Боуї в Twitter.

За словами Боуї, Хатчінсон помер 25 липня. Деякий час до своєї смерті джазовий музикант знаходився в медичному закладі. Близько загиблого зазначають, що він довгий час боровся за своє життя, борючись з серйозним захворюванням. Однак, чим саме хворів гітарист, залишається невідомим. Родичі та друзі поки замовчують про причини смерті.

Музикант народився в Північній Англії. З самого дитинства Хатчінсон цікавився музикою. На початку 1960-х років виступав на розігріві у груп Tennesseans, Dave Kirby Five, а також виконавців Джина Вінсента і Літтла Річарда. Також деякий жив у Швеції та виступав як вокаліст на концертах.

У 1966 році Джон познайомився з Девідом Боуї, пройшовши прослуховування в його групі. Після чого кілька місяців виступав з ним. Однак незабаром група розпалася і Боуї почав сольну кар'єру.


Пізніше Боуї, його кохана Герміона Фартінгейл і Хатчінсон заснували групу під назвою Feathers. У 1968 році тріо записало кілька пісень, але вже незабаром Боуї та Герміона розлучилися. Це своєю чергою стало причиною розпаду групи.


Славу Хатчинсону принесла його спільна з Боуї пісня "Space Oddity", яку вони випустили в 1969 році.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що зірка відомого комедійного фільму розкрила свою страшну таємницю. Вісім років дівчина жила немов у пеклі.

Також сайт повідомляв про те, що відомого репера і модель звинувачують у зґвалтуванні малолітньої фанатки. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.