Головна Новини Зірки скандал Секс-скандал: відомого репера і модель звинувачують у зґвалтуванні малолітньої фанатки
commentss НОВИНИ Всі новини

Секс-скандал: відомого репера і модель звинувачують у зґвалтуванні малолітньої фанатки

Постраждала заявила, що артист напоїв її і згвалтував у своєму будинку

20 липня 2021, 15:40 comments2140
Поділіться публікацією:

Канадсько-китайський репер, модель і актор Kris Wu (Кріс Ву) опинився в центрі гучного секс-скандалу. Його фанатка звинувачує Ву у зґвалтуванні. Про це пише американський журнал The Hollywood Reporter.

Секс-скандал: відомого репера і модель звинувачують у зґвалтуванні малолітньої фанатки

Репера Кріса Ву звинувачують у зґвалтуванні малолітньої. Фото з відкритих джерел

19-річна Ду Мейчжу, яка була прихильницею творчості Кріса, заявила про те, що двома роками раніше артист запросив її у свій будинок нібито для прослуховування. Як гостинний господар Ву запропонував дівчині різні частування і випивку. Далі, за її словами, вона втратила свідомість після випитого алкоголю, а Кріс скористався її безпорадним станом і зґвалтував.

Потерпіла дала інтерв'ю одному з китайських сайтів, де розповіла, що вона — не єдина жертва репера. Щонайменше таких дівчат, які прийшли нібито на прослуховування, вісім. З них дві — неповнолітні.

Секс-скандал відбився на кар'єрі Кріса Ву. Через галас і чутки про зґвалтування з ним розірвали контракти кілька світових брендів: Louis Vuitton, Bulgari та Porsche.

Сам же артист також прокоментував заяву про зґвалтування фанатки. За його словами, все сказане — неправда. Він збирається подавати в суд на дівчину за наклеп, адже ця інформація руйнує його кар'єру. Однак Ву таки визнав, що знайомий з цією дівчиною і бачився з нею одного разу на одній з вечірок. Але чутки про те, що запрошував її додому, напоїв і зґвалтував, репер повністю спростовує.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Брітні Спірс відмовилася виходити на сцену, поки нею займається батько, а також про те, що дружина DZIDZIO розповіла, як проходить їх розлучення з чоловіком.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини