Головна Новини Зірки персона "Мені було всього 12 років": зірка відомого комедійного фільму розкрила свою страшну таємницю
commentss НОВИНИ Всі новини

"Мені було всього 12 років": зірка відомого комедійного фільму розкрила свою страшну таємницю

З 12 до 20 років актриса жила ніби в пеклі

23 липня 2021, 17:59
Поділіться публікацією:

Американська актриса Міна Суварі, яка зіграла роль Хезер в популярній комедії "Американський пиріг", зізналася, що у віці 12 років стала жертвою сексуального насильства. Однак на цьому кошмар не закінчилася.

"Мені було всього 12 років": зірка відомого комедійного фільму розкрила свою страшну таємницю

Зірка "Американського пирога" була жертвою сексуального насильства - фото: з відкритих джерел

Міна Суварі написала книгу під назвою The Great Peace: A Memoir, де розповіла про жах, який пережила ще бувши зовсім юною. У віці 12 років за нею став залицятися один її брата, потім він став буквально переслідувати Міну, а в кінцевому підсумку зґвалтував.

Через три роки дівчина переїхала до Голлівуду і стала займатися акторським мистецтвом. Менеджер, що з нею працював, також був не байдужий у Міні та неодноразово натякав, що хоче більшого. Але ця історія так нічим і не закінчилася.

У віці 17 років Суварі познайомилася з хлопцем і незабаром вони почали зустрічатися. Їхні стосунки тривали три роки. Протягом цих років коханий актриси регулярно піддавав її сексуальному насильству.

Дівчина зізналася, що нібито вела подвійне життя. При зустрічі з колегами на знімальних майданчиках або при спілкуванні з журналістами вона щосили намагалася удавати, що в її житті все прекрасно. За словами Суварі, це було для неї нібито ще однією роллю, яку потрібно добре відіграти, щоб всі повірили.

Своє справжнє кохання актриса зустріла у 2016 році. Тоді вона познайомилася з Майклом Хоупом. А у 2018 пара одружилася. Міна зізналася, це був перший раз, коли їй дійсно захотілося створити сім'ю. Незабаром у подружжя народився первісток.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини