Головна Новини Зірки персона Друг президента Зеленського відверто розповів на які гроші зараз живе
commentss НОВИНИ Всі новини

Друг президента Зеленського відверто розповів на які гроші зараз живе

Зараз особливого заробітку у Кошового немає

14 червня 2023, 23:10 comments1727
Поділіться публікацією:

Відомий український гуморист  Євген Кошовий  признався, що зараз, коли триває   повномасштабна  війна в Україні, не може  заробляти,  так. як було колись. З цієї причини  більш як рік  його  родина  користується  заощадженнями.

Друг президента Зеленського відверто розповів на які гроші зараз живе

Євген Кошовий (фото з відкритих джерел)

Відповідаючи на питання Слави  Дьоміна,  він понарікав, що дохід  має  тільки з "Єдиного Кварталу" і з YouTube-каналу. При цьому,  програма "Байрактар" виходить чисто за  кошти засновників.

Зараз зірковому коміку, його  дружині  та  двом  донькам  доводиться   використовувати  на життя ті  заощадження, які  родина накопичила ще до військового вторгнення.

Євген Кошовий не робив таємниці з того,  скільки зіркова родина  тратить  грошей кожного місяця:

"Місяць на місяць не доводиться. 2000 доларів — це стандартна сума для сім'ї в шоу-бізнесі. Думаю так. Ну, 2100".

До слова, Євген Кошовий -  відомий в країні  комедійний актор.  Він також один з провідних гумористів  "Студії Квартал-95", ведучий "Чисто News", з 2012 року — член журі телешоу "Розсміши коміка". З 2019 року ведучий "Ліги Сміху".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що  дочка Кошового потрапила у скандал через хамську поведінку і танці під російську музику. Донька  гумориста  Євгена Кошового  є активною  в соціальних мережах та встигла довести  до обурення її інших  користувачів мережі. З 15-річною  Варею відбулись  зміни, вона  зовсім не маленька дівчинка, вона швидко подорослішала.

В інтернеті  з'являється  багато її  нових відеороликів. Дівчина  знімає їх, супроводжуючи  різною  музикою, зокрема, й  російською. Це помітили користувачі мережі. Вони  пишуть, що  більше як рік  продовжується війна  РФ проти України, слухати пісні  російських виконавців не доречно.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини