Головна Новини Зірки персона Дружина DZIDZIO зізналася, чому у них з артистом немає дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Дружина DZIDZIO зізналася, чому у них з артистом немає дітей

Дружина артиста зізналася, що хотіла б дитину

3 березня 2021, 23:30 comments1640
Поділіться публікацією:








Дружина відомого українського артиста DZIDZIO Ярослава Хома, яка нещодавно почала кар'єру співачки під псевдонімом SLAVIA, розповіла, чому у них з Михайлом за майже 20 років спільного життя немає дітей.

Дружина DZIDZIO зізналася, чому у них з артистом немає дітей

SLAVIA и DZIDZIO / Фото: instagram.com/slavia_official

У програмі "Зоряний шлях" виконавиця розповіла, що не проти народити дитину, але на це у пари просто не вистачає часу. "Ну, я б дуже хотіла. Думаю, що треба", — відповіла Ярослава.

Також дружина артиста розповіла, що з приводу поповнення в родині думає сам DZIDZIO: "Каже, що теж хоче, але як-то немає часу. Ніколи у нього немає часу".

Співачка зізналася, що зараз у шлюбі з Михайлом Хомою переживає непростий час. Ярославі прикро за те, що чоловік не підтримує її прагнення до сольної кар'єри й не приховує свого невдоволення. Хоча вона довгі роки перебувала в його тіні й була для нього надійною підтримкою та опорою.

Ярослава розповіла, що навіть в день прем'єри кліпу "Я тобі не мамка" її чоловік підтримав іншу виконавицю, яка також в той день випустила свою нову пісню.

До слова, як виявилося, в тексті цієї пісні є багато чого з життя зіркової пари, зокрема фраза: "На якій медітації ти був цілу ніч?". SLAVIA пояснила, що бували випадки, коли її коханий не приходив вночі без попередження, а вона переживала і телефонувала всіх знайомих. А вранці артист набирав її й говорив, що був на нічній медитації.

Відзначимо, що Ярослава і Михайло разом вже 20 років, але в офіційному шлюбі тільки 7.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у вересні 2020 року в Києві невідомі напали на Михаїла Хому, більш відомого як DZIDZIO, і побили його.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини