Головна Новини Зірки персона Дружина Ларрі Кінга назвала справжню причину смерті відомого телеведучого
commentss НОВИНИ Всі новини

Дружина Ларрі Кінга назвала справжню причину смерті відомого телеведучого

Ларрі Кінг помер не через коронавірус, як зазначалося раніше

28 січня 2021, 20:40 comments1027
Поділіться публікацією:

Нещодавно помер відомий телеведучий та журналіст Ларрі Кінг. ЗМІ повідомляли, що причиною його смерті став коронавірус, проте дружина знаменитості відкинула ці здогадки та розповіла про справжню причину смерті зірки. Про це йдеться в Entertainment Tonight.

 Дружина Ларрі Кінга назвала справжню причину смерті відомого телеведучого

Стала відомо причину смерті Ларрі Кінга. Фото: Gazeta.ru

Шон Кінг повідомила, що її чоловік хворів на тяжку інфекцію — сепсис. Окрім того, останній місяць Ларрі Кінг перебував у важкому хворобливому стані. За роз'ясненнями жінки, телеведучий вже був готовий до відходу.

Кінг не хотів вмирати, проте стан здоров'я все вирішив за нього.

За словами дружини, журналісту вдалося побороти коронавірус, що стало справжнім успіхом для 87-річного Ларрі Кінга. Проте згодом ускладнення, які з'явилися після хвороби та сепсис добили чоловіка.

Шон Кінг також поділилася душевною історією. Незадовго до смерті подружжя спілкувалося по відеозв'язку. Останні слова чоловіка були дуже зворушливими. "Я люблю тебе, подбай про дітей", — промовив Ларрі.

Нагадаємо, що легендарний телеведучий Ларрі Кінг помер вранці 23-го січня. Смерть сталася в медичному центрі Седарс-Синай в Лос-Анджелесі.

Ларі Кінг зробив великий внесок у світ журналістики та став кумиром багатьох людей зі всього світу. Нагадаємо, що телеведучий народився 19 листопада 1933 року в Брукліні. За своє життя Кінг провів понад п'ятдесят тисяч інтерв'ю з впливовими особистостями, серед яких політики, зірки шоу-бізнесу, спортсмени та громадські діячі.

Також сайт "Коментарі" повідомляє, що американські вчені із Медичного центру університету Вандербілта і Техаського медичного відділення в Галвестоні здійснили відкриття, що допоможе перемогти пандемію коронавірусу. Подробиці читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини