Дружина Позитива вперше висловилася про розлучення зі співаком

Дружина Позитиву Анна Андрійчук вперше відповіла на чутки про розлучення і підтвердила, що вони з артистом більше не разом

Розлучилася ще одна пара українського шоу-бізнесу - Олексій Завгородній (Позитив) і Анна Андрійчук, які були разом протягом 13 років. Чутки про їх розставання ходили вже давно, але пара не коментувала цю інформацію

Однак, Анна вирішила порушити мовчання і на своїй сторінці в Instagram опублікувала ролик, в якому зізналася, що вони з Позитивом більше не чоловік і дружина. Успішна бізнесвумен розповіла, що довгий час набиралася сили, щоб заявити про це і дуже переживала.

"Було дуже боляче, що закінчився важливий етап мого життя довжиною в 13 років. З юності крок за кроком ми разом йшли в доросле життя. Ті, хто ми сьогодні, це - відображення взаємного кохання і підтримки", - говорить вона у своєму відеоролику.

Екс-кохана українського виконавця зазначила, що їхні стосунки прийшли до логічного завершення, і їй потрібен був рік, щоб це усвідомити та відпустити. Вона подякувала Позитиву за колосальний досвід, набутий у стосунках і заявила, що тепер з легкістю входить в новий етап свого життя, відпусти всі образи та біль.

Відзначимо, що Олексій і Анна почали зустрічатися ще в юному віці, коли їм було по 15 років, а у 2013 році вони зіграли весілля. Кохана завжди була поруч і підтримувала Позитива при всіх його злетах та падіннях. Що ж стало причиною їх розриву - невідомо.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Аня Андрийчук - Завгородняя (@annchuk)

Нагадаємо, що ще в листопаді 2020 року Позитив проговорився, що не живе зі своєю дружиною Анею, але не став вдаватися в подробиці.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що дружина українського артиста Дзідзьо підтвердила, що вони з артистом розлучаються через 20 років стосунків.