Головна Новини Зірки персона Дружина Дзідзьо прокоментувала інформацію про розлучення
commentss НОВИНИ Всі новини

Дружина Дзідзьо прокоментувала інформацію про розлучення

Українська співачка SLAVIA вперше прокоментувала інформацію про розлучення з артистом Михайлом Хомою (Дзіза)

27 квітня 2021, 11:05 comments8409
Поділіться публікацією:

Нещодавно стало відомо, що співачка SLAVIA та український артист Михайло Хома, більш відомий шанувальникам як Дзідзьо, вирішили розлучитися після 20 років стосунків.

Дружина Дзідзьо прокоментувала інформацію про розлучення

SLAVIA и Дзідзьо / instagram.com/slavia_official

Дружина виконавця зізналася, що тривалий час перебувала в його тіні, вона підтримувала кар'єру коханого і займалася домом, але в один момент зрозуміла, що втрачає себе. SLAVIA розповіла, що ризикнула розпочати сольну кар'єру, попри те, що її чоловік був проти. Судячи з усього, на цьому тлі у них і почали виникати розбіжності.

Співачка також зазначила, що намагалася врятувати шлюб, тому що для неї на першому місці завжди були сімейні цінності. "Я зробила все, що могла, моя совість чиста. Я спокійна. Треба дати прожити собі все, що приготувала доля ... ", — додала Ярослава.

Також артистка зізналася, що рішення про розлучення до них прийшло не спонтанно, воно було обопільним, добре обдуманим і усвідомленим. SLAVIA подякувала Дзідзьо за життєвий досвід і творче натхнення і зазначила, що вони все одно залишаються близькими один одному людьми.

Відомо, що український артист разом з дружиною був 20 років, вони познайомилися ще в школі, а вісім років тому офіційно створили сім'ю. SLAVIA в одному зі своїх інтерв'ю зазначила, що через напружений графік Дзідзьо вони так і не зважилися завести дітей, хоча вона цього хотіла. Також співачка говорила про те, що чоловік не підтримує її починання в шоу-бізнесі й це сильно зачіпало її почуття.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що кілька днів тому 37-річний популярний виконавець Дзідзьо зізнався, що вже 9 місяців не живе зі своєю дружиною Ярославою і вони прийняли рішення подати на розлучення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини