Головна Новини Зірки персона "Вже все": Позитив зізнався, що розлучився зі своєю дружиною
commentss НОВИНИ Всі новини

"Вже все": Позитив зізнався, що розлучився зі своєю дружиною

Чутки про розставання пари стали з'являтися все частіше

5 листопада 2020, 21:59 comments9510
Поділіться публікацією:








Не так давно артист спростував чутки про те, що він нібито розлучився зі своєю дружиною. Навпаки, в одному зі своїх останніх інтерв'ю Олексій розповів, що вдячний дружині за те, що вона була поруч і підтримувала в найважчі періоди життя.

"Вже все": Позитив зізнався, що розлучився зі своєю дружиною

Олексій Завгородній з дружиною. Фото: rbc.ua

Але в новому випуску 2POPODCAST співак все-таки проговорився, що на даний момент він не живе з Анею. Запрошеним гостем в програмі став Марк "Прозорий Гонщик", який і запитав у Льоші, з ким він зараз удома. Спочатку той хотів пожартувати на цю тему, але в кінці чесно зізнався, що він один.

"Де друга половинка?" — запитав Марк.

"Давно вже — все", — відповів Позитив.

Відомо, що Аня і Олексій познайомилися на дні народження однокласника, коли їм було по 15 років. Тоді вона прийшла на свято зі своїм хлопцем, але через деякий час вони розлучилися. Дівчина почала спілкуватися з Завгороднім, і в 2013 році відбулося їхнє весілля.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Позитив прокоментував чутки про розлучення з дружиною. Під час участі співака у проекті "Танці з зірками" шанувальники почали підозрювати, що у нього роман з його партнеркою Юлією. Сам же Позитив спростовує подібні чутки, кажучи про те, що всі пари грають на паркеті любов.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини