Головна Новини Зірки персона Дуейн «Скеля» Джонсон і його сім'я перехворіли COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Дуейн «Скеля» Джонсон і його сім'я перехворіли COVID-19

Дуейн і його дружина перехворіли на важку форму COVID-19

3 вересня 2020, 10:45
Поділіться публікацією:

Відомий актор, зірка фільмів "Ремпейдж" і "Рятувальники Малібу" Дуейн "Скеля" Джонсон шокував шанувальників новиною про те, що разом з сім'єю перехворів на коронавірусну інфекцію. Про це знаменитість повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Дуейн «Скеля» Джонсон і його сім'я перехворіли COVID-19

Дуейн Джонсон

Найвисокооплачуваніший актор 2020 року заявив, що разом з дружиною Лорен і двома маленькими дітьми здав тест на COVID-19 і він виявився позитивним. Зіркове сімейство боролося з захворюванням близько трьох тижнів і зараз почуває себе добре, повторні тести не показали наявність вірусу в організмі.

Але при цьому, знаменитість зізнався, що це було важке випробування для їх сім'ї. Його дочки перенесли COVID-19 в середній формі, а ось він і його дружина — у важкій. Дуейн розповів, що цей вірус не схожий на інші недуги, які йому довелося пережити раніше.

Актор припускає, що міг заразитися коронавірусом від близьких друзів, тому застеріг своїх підписників і закликав усіх дотримуватися карантинних норм та носити маску, особливо в місцях великого скупчення людей.

Дуейн «Скеля» Джонсон і його сім'я перехворіли COVID-19 - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що зірка серіалу "Зачаровані" розповіла про приголомшливі наслідки коронавірусу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини