Головна Новини Зірки персона Дуже схожий на батька: у Бориса Грачевського "знайшовся" позашлюбний син (Фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Дуже схожий на батька: у Бориса Грачевського "знайшовся" позашлюбний син (Фото)

Позашлюбний син Бориса Грачевського дуже вдячний батьку

23 січня 2021, 21:30
Поділіться публікацією:

Журналісти виявили, що у відомого творця "Єралашу" Бориса Грачевського був позашлюбний син. Представники ЗМІ швидко відшукали хлопця за підказками світської левиці Олени Кравець.

Дуже схожий на батька: у Бориса Грачевського "знайшовся" позашлюбний син (Фото)

У Бориса Грачевського є позашлюбний син. Фото: lenta.ru

Виявилося, що нащадка радянської зірки звуть Максим. Нині йому 36 років. Чоловік займається ресторанною справою.

Народився Максим у стосунках Бориса з робітницею дитячого табору "Орлятко" Тетяною Красикової. В молоді роки Грачевський часто туди навідувався.

Нащадок Грачевського розповів журналістам, що з батьком бачився тільки один раз в дитинстві. Проте Максим не злиться на свого тата та навпаки дякує Борису за хорошу генетику та розум.

Позашлюбний син був присутній і на похоронах батька. Проте поводився він дуже непримітно аби не привертати зайву увагу. Чоловік повідомляє, що батькового спадку йому також не потрібно.

Журналісти повідомили, нині в житті Максима виникли деякі труднощі — він назбирав боргів на 7 мільйонів рублів. Проте чоловік заперечує свої матеріальні проблеми.

Дуже схожий на батька: у Бориса Грачевського ”знайшовся” позашлюбний син (Фото) - фото 2
Дуже схожий на батька: у Бориса Грачевського ”знайшовся” позашлюбний син (Фото) - фото 3
Дуже схожий на батька: у Бориса Грачевського ”знайшовся” позашлюбний син (Фото) - фото 4

Одна з подруг Грачевського Лариса Преторіус розповідала, що намагалася організувати зустріч сина з батьком, але останній цього боявся та відмовлявся.

Нагадаємо, що режисер Борис Грачевський помер 14 січня. Йому був 71 рік. Ще 7 січня Грачевського під'єднали до апарату штучної вентиляції легенів, а за кілька днів до цього його стан погіршився і режисера перевели в реанімацію. Також було відомо, що його ввели в медикаментозну кому.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, що давня подруга творця "Єралашу" заявила, що знає, хто винен в його смерті. Лариса Преторіус впевнена, що в смерті режисера винна онлайн-лікар, яка консультувала Грачевського, поки той був на лікуванні вдома. Чому в жінки виникли такі підозри, читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини