Головна Новини Зірки персона Джастін Бібер зробив дружині подарунок за 25,8 млн доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

Джастін Бібер зробив дружині подарунок за 25,8 млн доларів

Джастін Бібер не поскупився на новий будинок

30 серпня 2020, 16:45 comments1088
Поділіться публікацією:

Відомий виконавець Джастін Бібер, який шкодує, що не "зберіг" себе до шлюбу, зробив своїй коханій Хейлі розкішний подарунок. Співак придбав котедж в Беверлі-Хіллз — одному з найпрестижніших районів Лос-Анджелеса майже за 26 млн доларів. Таку інформацію надало видання Daily Mail.

Джастін Бібер зробив дружині подарунок за 25,8 млн доларів

Джастін та Хейлі Бібер | globalnews.ca

Джастін і Хейлі Бібер почали облаштовувати своє сімейне гніздечко в новому будинку, який набагато масштабніше, ніж попередній. В особняку зіркової пари 10 ванних кімнат, 7 спалень, домашній кінотеатр, бібліотека, простора кухня і безліч інших зручностей. На території будинку є літня тераса з каміном, басейн і тенісний корт.

У сусідніх будинках від Бібера живе комедійний актор Едді Мерфі, зірка "Рембо" Сильвестр Сталлоне та актор Дензел Вашингтон.

До слова, в минулому році Джастін виставив на продаж один свій будинок у Беверлі-Хіллз за 8,5 млн доларів, але покупець поки не знайшовся.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в лютому 2020 року співак Джастін Бібер випустив п'ятий альбом і тим самим встановив серйозний рекорд.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини