Головна Новини Зірки персона Джастін Тімберлейк зіграє головну роль в кіно
commentss НОВИНИ Всі новини

Джастін Тімберлейк зіграє головну роль в кіно

Кіноробота стане другим масштабним проектом Тімберлейка на Apple TV

14 квітня 2021, 05:00
Поділіться публікацією:

Співак отримав роль головного героя в серіалі "Зізнання небезпечної людини". Кіноробота стане другим масштабним проектом Тімберлейка на Apple TV. До цього Джастін Тімберлейк вже знявся у фільмі "Палмер", який вийшов на екрани в січні — там співак зіграв злочинця.

Джастін Тімберлейк зіграє головну роль в кіно

Джастін Тімберлейк (фото з відкритих джерел)

Герой, на роль якого буде введений Тімберлейк, — Чак Барріс.

"Він був творцем, продюсером і ведучим американського ігрового шоу" The Gong Show ". А в 1984 році написав автобіографію "Зізнання небезпечної людини", де він заявив, що працював вбивцею в ЦРУ в 1960 і 1970-х роках. Центральне розвідувальне управління заперечує приналежність Чака Барріса, і згодом шоумен зізнавався, що вигадав факти у своїй автобіографії. Але правда це чи ні — досі ніхто не знає"- йдеться в повідомленні творців проекту.

Нагадаємо, Джастін Тімберлейк і його дружина актриса Джессіка Біл готуються стати батьками вдруге. Джессіка зараз знаходиться на перших місяцях вагітності. Джесс і Джастін дуже схвильовані, оскільки багато говорили про це за останній рік. Поповнення в родині голлівудських акторів очікується нескоро, але така новина стала справжнім бальзамом на душу шанувальників пари. Про другу вагітність Джесіки стало відомо від її подруги, яка зізналася, що актриса знаходиться на ранній стадії, тому розголошувати про таку подію, швидше за все, поки не буде. Минулого разу, коли парочка чекала першу дитину, про це публіка дізналася ближче до пологів.

Тімберлейк в останні роки по мінімуму розповідає про особисте життя, тому поділився радістю з шанувальниками незадовго до народження сина. Відомі голлівудські подружжя ділилися, що мріють про велику сім'ю. Сам Джастін розповідав, що такі життєві зміни, як поява малюка на світ, змусили його переглянути свої життєві пріоритети, і зробили актора зовсім не таким, яким він був раніше.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини