Дженніфер Еністон назвала фільм, за який їй соромно

Американська актриса Дженніфер Еністон розповіла, за участь в якій кінострічці їй досі соромно

Популярна актриса, зірка фільмів "Дружина напрокат" і "Нестерпні леді" Дженніфер Еністон відверто зізналася, за участь в якій кінострічці донині відчуває сором.

Видання Instyle повідомляє, що американська красуня за свою кінокар'єру пробувала себе в різних амплуа, закріпивши за собою статус однієї з найбільш затребуваних актрис Голлівуду. Але на початку свого акторського шляху їй доводилося погоджуватися на ролі в не дуже успішних фільмах. Еністон зізналася, що їй досі соромно за участь в американському фільмі жахів "Лепрекон" (1993 року), де вона зіграла головну роль.

Актриса розповіла, що із задоволенням забула б про цей проєкт, якби у неї була така можливість. За її словами, це був найкошмарніший фільм у її роботі.

"Є безліч картин, про які ти думаєш: "Боже, це був жах. Як я потім буду жити з цим? Так ніяково!" Але цей фільм у такому списку реально перший", - зазначила Еністон.

Зірка "Друзів" у цій кінострічці зіграла дівчину, яку переслідує персонаж з ірландського фольклору. Лепрекон впевнений, що вона вкрала його горщик із золотом і повинна бути покарана за скоєне.

Відомо, що фільм отримав досить низькі оцінки критиків. На сайті Rotten Tomatoes картина набрала 23% з рейтингом 4/10 на підставі 13 рецензій.

Нагадаємо, що голлівудська красуня, зірка серіалу "Друзі" Дженніфер Еністон у свої 52 роки вражає шанувальників своєю стрункою і підтягнутою фігурою. Стало відомо, що допомагає знаменитості підтримувати себе у формі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому Дженніфер Еністон відмовилася спілкуватися з деякими своїми друзями.