Головна Новини Зірки персона Чому Дженніфер Еністон відмовилася спілкуватись із деякими своїми друзями
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому Дженніфер Еністон відмовилася спілкуватись із деякими своїми друзями

Акторка розповіла, чому так вчинила

6 серпня 2021, 20:23
Поділіться публікацією:

Акторка Дженніфер Еністон  пояснила  чому вона не розмовляє з друзями, які відмовилися робити щеплення. Про це вона повідомила в Instagram.

Чому Дженніфер Еністон відмовилася спілкуватись із деякими своїми друзями

Дженніфер Еністон (фото з відкритих джерел)

 Популярна акторка із "Друзів" сказала, що "вже немає зв’язку з кількома людьми, з якими тісно спілкувалася", але які не хочуть вакцинуватись проти ковіду.

 І пояснила, чому так поступила.

"Тому що якщо у вас є варіант, ви все ще можете передати мені його. Я можу легко захворіти, мене не госпіталізують і я не помру. Але я можу передати його комусь іншому, хто невакцинований і має проблеми зі здоров'ям — і так я поставлю під загрозу їхнє життя", — пояснила Еністон.

Свої думки вона повторила в  інтерв'ю виданню InStyle. Актриса наголосила:


"Є ще велика група людей, які є противниками вакцинації або просто не дослухаються до фактів. Це справжня ганьба. Звичайно, кожен має право на власну думку, але багато думок не ґрунтуються ні на чому, крім страху чи пропаганди", — резюмувала Еністон.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що  Дженніфер Еністон зізналася, чи хоче знову вийти заміж. 52-річна голлівудська красуня, зірка американського ситкому "Друзі" Дженніфер Еністон розповіла, чи готова вона до нових романтичних стосунків і чи планує вступати у шлюб втретє. 

У новому інтерв'ю виданню People актриса зізналася, що зараз її серце вільне і вона не проти сходити на побачення з якимось хорошим хлопцем. При цьому, вона зазначила, що віддає перевагу традиційним способам знайомств, не в інтернет-додатках, тому що подібними сайтами вона не користується.  


Чому Дженніфер Еністон відмовилася спілкуватись із деякими своїми друзями - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини