Головна Новини Зірки персона Еністон розкрила секрет своєї стрункості у 52 роки
commentss НОВИНИ Всі новини

Еністон розкрила секрет своєї стрункості у 52 роки

Американська актриса Дженніфер Еністон розкрила, як їй у 52 роки вдається підтримувати струнку фігуру

5 серпня 2021, 13:15 comments1106
Поділіться публікацією:

Голлівудська красуня, зірка серіалу "Друзі" і "Ранкове шоу" Дженніфер Еністон у свої 52 роки вражає шанувальників своєю стрункою і підтягнутою фігурою. Видання Daily mail розповіло, що допомагає знаменитості підтримувати себе у формі.

Еністон розкрила секрет своєї стрункості у 52 роки

Дженніфер Еністон. Фото: Vital Proteins

Зірка "Друзів" розповіла, що дотримується правильного раціону, але в періоди стресу дозволяє собі трохи шкідливої їжі. Однак Дженніфер вміє себе контролювати, тому що натренувала свою силу волі. Якщо у неї стрес і хочеться з'їсти чипсів або шоколаду, то вона дозволяє собі кілька шматочків.

Ще актриса не вживає алкогольні коктейлі, п'є тільки чисті напої без цукру і не більше трьох келихів протягом вечора. Еністон розповіла, що відмовляється від різних сиропів, спецій та інших добавок, тому що чим смачніше напій, тим його сильніше і більше хочеться пити.

Крім правильного харчування, голлівудська актриса займається також фізичною активністю, зокрема пілатесом, кардіо-тренуваннями, бігом і стрибками на батуті.

Нагадаємо, в одному зі своїх недавніх інтерв'ю 52-річна Дженніфер Еністон розповіла про особисте життя. Знаменитість зізналася, що не користується додатками для пошуку ідеального чоловіка, навпаки, віддає перевагу класичним знайомствам.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в розмові з ведучими програми "Smartless" Дженніфер Еністон поділилася, що останні кілька років її не відпускає думка, що пора йти на пенсію. Також вона додала, що кар'єра забирає у неї практично всі сили, тому енергії стає все менше. Чим планує надалі займатися актриса, дізнайтеся в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини