Головна Новини Зірки персона Дженніфер Лопес дала перше інтерв'ю після возз'єднання з Беном Аффлеком: про що розповіла зірка
commentss НОВИНИ Всі новини

Дженніфер Лопес дала перше інтерв'ю після возз'єднання з Беном Аффлеком: про що розповіла зірка

Співачка розповіла про зміни у своєму житті, не згадуючи, щоправда, ані Бена Аффлека, ані Алекса Родрігеса

6 липня 2021, 23:21
Поділіться публікацією:

За особистим життям Дженніфер Лопес останнім часом слідкують не тільки пронирливі папараці, але й мільйони фанатів у всьому світі. Зірка нарешті порушила своє мовчання і розповіла про те, що зараз відбувається в її житті. Про це пише hello.

Дженніфер Лопес дала перше інтерв'ю після возз'єднання з Беном Аффлеком: про що розповіла зірка

Дженніфер Лопес (фото з відкритих джерел)

Іншим важливим приводом для інтерв'ю на радіо із Зейном Лоу став вихід нового відео співачки на її новий трек із Rauw Alejandro.  Джей Ло говорила не тільки про музику, але й  про особисте. Вона розповіла, що сьогодні щаслива як ніколи.

"Я дуже щаслива. Я знаю, що люди часто питають: "Як ти? Що відбувається? З тобою все гаразд?" Але я ніколи не відчувала себе краще, ніж зараз", — зізналася вона.

Дженніфер прямо не розповіла нічого про своє зірване весілля з Алексом Родрігесом і про відновлення своїх стосунків з Беном Аффлеком. Але навіть її загальні слова, не залишають сумнівів, що вона зараз дійсно щаслива.

"Я хочу, щоб люди, які турбуються та хвилюються про мене, знали, що я  сьогодні там, де мені добре самій з собою.  Як тільки ви опинитеся у такому ж стані, до того ж з вами відбудуться неймовірні речі, які, як ви думали, ніколи не повторяться у вашому житті. Саме це відбувається зі мною. Я обожнюю всю любов, яка зустрічається на моєму шляху, і всі добрі побажання. І я хочу, щоб всі знали, що сьогодні найкращий час в моєму житті", — зізналася Лопес.

Джей Ло також зазначила, що коли на душі в неї спокійно і добре, вона відчуває найбільший творчий підйом.

"Коли я почуваю себе добре, я переконуюся, що пишу свою кращу музику. Коли я повернулася з Домініканської Республіки, відразу ж заявила усім, що хочу потрапити в студію", — розповіла зірка.

Нагадаємо, що сайт "Коментарі" інформував своїх читачів про те, що Дженніфер Лопес підігріла чутки про возз'єднання з Аффлеком.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини