Головна Новини Зірки персона Дженніфер Лопес хоче скасувати весілля: в чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Дженніфер Лопес хоче скасувати весілля: в чому причина

Лопес і її коханий вже кілька разів переносили весілля

22 грудня 2020, 22:10
Поділіться публікацією:

Голлівудська красуня Дженніфер Лопес, яка нещодавно похвалилася розкішною фігурою в купальнику, заявила, що подумує скасувати весілля з коханим Алексом Родрігесом.

Дженніфер Лопес хоче скасувати весілля: в чому причина

Дженніфер Лопес і Алекс Родрігес (фото з відкритих джерел)

Знаменитість розповіла, що в стосунках у них з Алексом все добре, вони вже давно стали справжньою родиною і влітку 2020 року збиралися зіграти в Італії розкішне весілля, але коронавірусна інфекція зірвала всі плани. Раніше Дженніфер Лопес говорила про те, що вони просто перенесли свято до кращих часів, а недавно зізналася, що вони з Алексом розмірковують над тим, щоб зовсім його скасувати.

Актриса пояснила, що для того, щоб прожити разом щасливе життя не обов'язковий штамп в паспорті й привела в приклад відомих акторів: 69-річного Курта Рассела і 75-річну Голді Хоун, які разом уже 37 років, але при цьому не пов'язані узами шлюбу.

"Звичайно, ми про це багато говорили. Я маю на увазі, що в нашому віці ми вже обидва були в шлюбі. Ми це обговорювали, ставлячи собі такі питання: ми одружимося чи ні? Що це означає для нас? " — каже зірка.

Дженніфер Лопес зізналася, що була засмучена через те, що їх весільну церемонію довелося відкласти, адже все було вже сплановано. Але разом з цим, карантин допоміг закоханим оцінити ситуацію і зрозуміти, чи обов'язково їм йти під вінець.

Нагадаємо, що Алекс Родрігес зробив актрисі пропозицію навесні 2019 року, коли вони відпочивали на Багамах. Але з весіллям вони не поспішали, намагалися перевірити свої стосунки й поступово планувати свою розкішну церемонію, яка за даними ЗМІ, повинна була обійтися зіркам у 3 млн доларів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Дженніфер Лопес зізналася, що хоче виїхати з США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини