Дженніфер Лопес приміряла весільну сукню (ФОТО)

Голлівудська актриса, зірка «Стриптизерки» Дженніфер Лопес приміряла розкішну весільну сукню

52-річна голлівудська красуня, зірка фільмів "Стриптизерки" та "Почни спочатку" Дженніфер Лопес з'явилася у розкішній весільній сукні.

У мережі з'явилися фотографії актриси, де вона йде в дуже гарній пишній вінчальній сукні, розшитій камінням, з довгим шлейфом і фатою. Але ні, голлівудська зірка не вийшла заміж за Бена Аффлека, а лише знялася в новому фільмі під назвою "Перший зустрічний". Згідно з сюжетом, головна героїня перед весіллям дізнається про зраду коханого, після чого під час концерту попросила вчителя математики одружитися з нею.

До речі, у новій комедійній кінострічці разом із Джей Ло також знялися Оуен Вілсон ("Безшлюбний тиждень"), Сара Сілверман ("Богема") та Джиммі Феллон ("Брати зі зброї"). Розкішну сукню, в якій акторка знялася у фільмі, виготовив для неї ліванський модельєр Зухаїр Мурад.

Трейлер нового фільму з Дженніфер Лопес глядачі зможуть побачити вже 17 листопада, а коли прем'єра - не повідомляється.

Нагадаємо, американська зірка Дженніфер Лопес стала однією з головних гостей показу Dolce & Gabbana Alta Moda, що відбувся у Венеції. Однак поїздка красуні не обійшлася без конфузу. Так, 52-річна Дженніфер Лопес прилетіла до Італії декількома днями раніше і потрапила в об'єктив папараці у стильному образі, з якого забула зняти цінник.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що бейсболіст Алекс Родрігес, ексбойфренд співачки Дженніфер Лопес, забрав назад подарунок 2019 року — червоний автомобіль Porsche 911 GTS.

Читайте також, що голлівудська актриса Дженніфер Лопес дала перше інтерв'ю після возз'єднання з Беном Аффлеком.