Головна Новини Зірки шоу бізнес Дженніфер Лопес забула зняти цінник з свого одягу на вечірці Dolce
commentss НОВИНИ Всі новини

Дженніфер Лопес забула зняти цінник з свого одягу на вечірці Dolce

Зірка потрясла публіку розкішним вбранням, який складався з бірюзового топа зі стразами

30 серпня 2021, 22:54
Поділіться публікацією:

Розкішна американська зірка Дженніфер Лопес стала однією з головних гостей показу Dolce & Gabbana Alta Moda, який напередодні відбувся у Венеції. Однак поїздка красуні не обійшлося без конфузу. Так, 52-річна Дженніфер Лопес прилетіла до Італії декількома днями раніше і потрапила в об'єктив папараці в стильному образі, пише Daily Mail.

Дженніфер Лопес забула зняти цінник з свого одягу на вечірці Dolce

Дженнифер Лопес - фото из открытых источников

З Зірка потрясла публіку розкішним вбранням, який складався з бірюзового топа зі стразами, укорочених штанів із завищеною талією і накидки. Образ зірки був доповнений крихітної сумочкою золотого кольору, а також прикрасою з камінням на голові. Ефектний вихід Лопес затьмарила бирка на одязі. Стилісти зірки забули зняти цінник з розкішною речі.

Дженніфер Лопес забула зняти цінник з свого одягу на вечірці Dolce - фото 2


Нагадаємо, на днями своє 52-річчя відзначила голлівудська красуня, зірка фільмів "З мене досить" і "Стриптизерши" Дженніфер Лопес. Актриса відсвяткувала день народження на шикарній яхті в компанії коханого Бена Аффлека. На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала серію фотографій, на яких позує в рожево-жовтому бікіні від Valentino, ідеально підкреслює її пишний бюст і струнку фігуру. Свій "гарячий" образ Дженніфер Лопес доповнила пляжним халатом-парео, капелюшком, рожевими босоніжками на високій платформі і декількома золотими ланцюжками. Волосся 52-річна красуня зібрала в пучок, залишивши кілька пасом, які красиво спадали на обличчя. Очі зірка "стриптизеркою" підкреслила чорним олівцем, а губи нафарбувала нюдовою помадою. Пост знаменитості, який вона підписала: "52 ... what it do ...", зібрав уже понад 8 мільйонів лайків і безліч коментарів, в яких передплатники привітали її зі святом і зробили компліменти її фігурі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини