Дженніфер Лопес розповіла, чи хоче заміж вчетверте

Американська знаменитість Дженніфер Лопес зізналася, чи хоче піти під вінець вчетверте

52-річна красуня, зірка фільму "Стриптизерки" Дженніфер Лопес розповіла, чи планує одружуватися вчетверте.

Як повідомляє видання Today, американська знаменитість, попри невдалий досвід у попередніх стосунках, щиро вірить у міцний шлюб і є романтичною натурою. В інтерв'ю виданню, Джей Ло зізналася, що пішла б вчетверте під вінець, бо досі вірить у щастя.

Також актриса розповіла, що попри всесвітню популярність, є простою людиною, у якої бувають злети та падіння. Лопес підкреслила, що, як і інші люди, вона робить помилки, але пишається тим, до чого зараз прийшла і якою є людиною, мамою та артисткою.

Зазначимо, що цього року мало відбутися розкішне весілля Дженніфер Лопес та баскетболіста Алекса Родрігеса. Але happy end так і не сталося. Пара розірвала заручини, а за два тижні актриса відновила романтичні стосунки з колишнім коханим Беном Аффлеком. Нині вони разом і не приховують своїх романтичних почуттів одне до одного.

За плечима Дженніфер Лопес три шлюби. Перший вона уклала 1997 року з офіціантом Оджані Ноа, але вони разом прожили лише рік. А з 2001 по 2002 рік знаменитість була дружиною танцюриста Кріса Джадда. 2004 року Дженіфер Лопес вийшла заміж втретє за американського виконавця Марка Ентоні. Від цього шлюбу актриса виховує близнюків – сина Макса та дочку Еммі.

Нагадаємо, 52-річна голлівудська знаменитість, зірка фільмів "Стриптизерки" та "Почни спочатку" Дженніфер Лопес з'явилася у розкішній весільній сукні.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Алекс Родрігес сказав про екс-наречену Дженніфер Лопес.