Головна Новини Зірки персона Що Алекс Родрігес сказав про екснаречену Дженніфер Лопес
commentss НОВИНИ Всі новини

Що Алекс Родрігес сказав про екснаречену Дженніфер Лопес

Баскетболіст Алекс Родрігес вперше після розриву з актрисою Дженніфер Лопес прокоментував їх роман

18 серпня 2021, 14:10
Поділіться публікацією:

46-річний американський баскетболіст Алекс Родрігес вперше поспілкувався з пресою після розставання з нареченою Дженніфер Лопес. В інтерв'ю виданню Entertainment Tonight він добре відгукувався про колишню кохану.

Що Алекс Родрігес сказав про екснаречену Дженніфер Лопес

Алекс Родрігес і Дженніфер Лопес / Фото: Legion-Media

Спортсмен, який зустрічався з актрисою Дженніфер Лопес протягом 5 років, зазначив, що прожив ці роки у любові й партнерстві й дуже вдячний екснареченій за те, що у стосунках з нею багато чому навчився. Тепер він і його діти будуть використовувати отриманий досвід, щоб наступні їх 5 років стали набагато кращими. 

Алекс Родрігес був шокований тим, що його екскохана повернулася до свого колишнього нареченого Бена Аффлека, але він ніяк це не прокоментував. Алекс лише зазначив, що рухається вперед, до світлого майбутнього, щоб побачити, як його діти будуть рости й розвиватися.

Відзначимо, що баскетболіст від першого шлюбу виховує 16-річну дочку Наташу і 13-річну Еллу. Дівчата дуже здружилися з дітьми актриси Джей Ло від попередніх стосунків і багато часу сімейство проводило разом.

Після розриву голлівудська красуня зазначила, що вони з Алексом Родрігесом залишаться у хороших дружніх стосунках. Але вони припинили спілкування після того, як актриса стрімко відновила роман із Беном Аффлеком. Це сталося через 2 тижні після офіційного розставання із баскетболістом, за якого Лопес збиралася вийти заміж цього року.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американська актриса Дженніфер Лопес завдала своєму колишньому нареченому новий удар. Знаменитість відписалась від нього в соціальній мережі Instagram і видалила з ним усі спільні фотографії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини