Головна Новини Зірки персона Дженніфер Лопес приміряла весільну сукню (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Дженніфер Лопес приміряла весільну сукню (ФОТО)

Голлівудська актриса, зірка «Стриптизерки» Дженніфер Лопес приміряла розкішну весільну сукню

26 жовтня 2021, 11:35 comments2315
Поділіться публікацією:

52-річна голлівудська красуня, зірка фільмів "Стриптизерки" та "Почни спочатку" Дженніфер Лопес з'явилася у розкішній весільній сукні.

Дженніфер Лопес приміряла весільну сукню (ФОТО)

Дженніфер Лопес (фото з відкритих джерел)

У мережі з'явилися фотографії актриси, де вона йде в дуже гарній пишній вінчальній сукні, розшитій камінням, з довгим шлейфом і фатою. Але ні, голлівудська зірка не вийшла заміж за Бена Аффлека, а лише знялася в новому фільмі під назвою "Перший зустрічний". Згідно з сюжетом, головна героїня перед весіллям дізнається про зраду коханого, після чого під час концерту попросила вчителя математики одружитися з нею.

До речі, у новій комедійній кінострічці разом із Джей Ло також знялися Оуен Вілсон ("Безшлюбний тиждень"), Сара Сілверман ("Богема") та Джиммі Феллон ("Брати зі зброї"). Розкішну сукню, в якій акторка знялася у фільмі, виготовив для неї ліванський модельєр Зухаїр Мурад.

Трейлер нового фільму з Дженніфер Лопес глядачі зможуть побачити вже 17 листопада, а коли прем'єра — не повідомляється.

Нагадаємо, американська зірка Дженніфер Лопес стала однією з головних гостей показу Dolce & Gabbana Alta Moda, що відбувся у Венеції. Однак поїздка красуні не обійшлася без конфузу. Так, 52-річна Дженніфер Лопес прилетіла до Італії декількома днями раніше і потрапила в об'єктив папараці у стильному образі, з якого забула зняти цінник.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що бейсболіст Алекс Родрігес, ексбойфренд співачки Дженніфер Лопес, забрав назад подарунок 2019 року — червоний автомобіль Porsche 911 GTS.

Читайте також, що голлівудська актриса Дженніфер Лопес дала перше інтерв'ю після возз'єднання з Беном Аффлеком.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини