Головна Новини Зірки персона Дженніфер Лопес зізналася, чи робила «уколи краси»
commentss НОВИНИ Всі новини

Дженніфер Лопес зізналася, чи робила «уколи краси»

Дженніфер Лопес заперечила фоловерам

18 січня 2021, 21:15 comments1569
Поділіться публікацією:

Дженніфер Лопес зізналася, чи робила «уколи краси»

Дженніфер Лопес / Фото: ЕPA

Голлівудську знаменитість Дженніфер Лопес, яка нещодавно заявила, що хоче скасувати весілля, звинуватили в зловживанні ботоксом. Але зірка не стала мовчати й відповіла своїм хейтремам.

Відомо, що зірка фільму "Почни спочатку" і "Стриптизерки" минулого року запустила власний бренд косметики під назвою JLo Beauty. І днями на своїй сторінці в Instagram вона опублікувала відеоролик, в якому розповіла про переваги свого товару. Джей Ло вирішила прорекламувати маску для обличчя і показала, яким ефектом вона володіє.

Але не всі користувачі оцінили продукт від JLo Beauty, більш того, фоловери звинуватили 51-річну актрису в зловживанні ботоксом. "Ваші брови й лоб взагалі не рухаються, коли ви говорите або хочете висловити емоцію ... ви однозначно робите ботокс", "З усіма своїми пластичними операціями? Звичайно, ти маєш добрий вигляд"," Що ж, я впевнений, що з ботоксом будь-який безлад на обличчі буде добре виглядати", "Звичайно, вона робить ботокс. Її лоб не рухається роками. Заморожений", — написали фоловери.

Голлівудську знаменитість обурила ця хвиля критики й вона відповіла своїм хейтерам, що жодного разу не робила "ін'єкції краси" і будь-які операції. Також актриса порадила людям бути добрішими й не витрачати час на те, щоб принижувати інших.

Нагадаємо, популярна актриса, зірка "Бандиток" Сальма Хайек відповіла на звинувачення у використанні ботокса.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українська артистка Ольга Полякова чесно зізналася, які маніпуляції робить зі своїм обличчям, щоб шкіра залишалася молодою і красивою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини