Головна Новини Зірки персона Джессіка Альба розповіла, чому пішла з кіно на піку популярності
commentss НОВИНИ Всі новини

Джессіка Альба розповіла, чому пішла з кіно на піку популярності

Джессіка Альба поставила здоров'я і сім'ю вище кар'єри

30 березня 2021, 15:40
Поділіться публікацією:

39-річна голлівудська красуня, зірка фільмів "Лапочка" і "Фантастична четвірка" Джессіка Альба відверто розповіла про те, чому припинила зніматися в кінофільмах на піку своєї популярності.

Джессіка Альба розповіла, чому пішла з кіно на піку популярності

Джессіка Альба (фото з відкритих джерел)

Акторка зізналася, що напружений графік роботи міг вплинути на її здоров'я. Джессіка розповіла, що її матір захворіла на рак у дуже юному віці, а сама зірка до 11 років пережила 5 операцій, пов'язаних із її хронічним захворюванням. Також в акторки була хронічна алергія, через яку вона часто потрапляла до лікарні. У зв'язку з цим Альба намагалася не перевантажувати себе роботою.

У 2008 році, вперше ставши матір'ю, вона ще більше переконалася у тому, що зробила правильний вибір. Зірка "Фантастичної четвірки" зазначила, що переглянула свою зайнятість і зрозуміла — хоче насолоджуватися життям і дивитися, як росте її дочка.

Свою кіноакторську кар'єру Джессіка Альба не завершила остаточно, просто більш вибірково ставиться до ролей, які їй пропонують.

До слова, голлівудську красуню глядачі найбільше пам'ятають по таких фільмах: "Місто гріхів", "Антураж", "Удачі, Чак", "Мачете", "Діти шпигунів", "Особливо небезпечна" і т.д.

Нагадаємо, у травні 2020 року з'явилася інформація, що Джессіка Альба після 2-річної перерви зіграє головну роль у новому трилері "Травмуюче попередження" від американської стримінгової платформи Netflix.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Джессіка Альба пропагує здоровий спосіб життя і показує підписникам, як підтримує свою фігуру в тонусі. Дивлячись на акторку, складно повірити, що вона — матір трьох дітей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини