Головна Новини Зірки персона Джим Керрі з'явився на публіці з новою дівчиною (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Джим Керрі з'явився на публіці з новою дівчиною (ФОТО)

Американський актор і комік Джим Керрі нещодавно побачив світ з новою дівчиною: хто вона, з'ясувати поки не вдалося

13 березня 2022, 04:25 comments2875
Поділіться публікацією:

60-річний популярний актор, зірка фільмів "Маска" та "Ейс Вентура" Джим Керрі дуже рідко з'являється на світських заходах і веде досить відлюдницький спосіб життя, тому про його особисте життя мало відомо.

Джим Керрі з'явився на публіці з новою дівчиною (ФОТО)

Джим Керри / фото: www.globallookpress.com

Проте нещодавно американська знаменитість відвідала вечірку свого друга, режисера Джада Апатоу і прийшла на неї не сама, а в компанії дівчини азійської зовнішності. Хто вона, поки що не вдалося з'ясувати, але, судячи з фотографій, їх пов'язують близькі стосунки.

Зазначимо, що довгий час зірка "Маски" не заводила романів через те, що трапилося з його 28-річною колишньою коханою. У 2015 році вона наклала на себе руки, прийнявши велику дозу таблеток. У передсмертній записці вона натякнула на те, що Джим Керрі "зламав" її як особистість, хоча пара півроку як не полягала у стосунках.

А у 2019 році актор почав зустрічатися з Джинджер Гонзагою, яка молодша за нього на 22 роки. Проте не минуло й року, як пара оголосила про своє розлучення.

З того часу про любовні стосунки Джима Керрі були загадкою, в одному з інтерв'ю він зазначив, що його життя можна описати, як життя людини, яка віддає перевагу ізоляції, але їй це подобається, хоч багатьом це здасться дивним.

Джим Керрі з'явився на публіці з новою дівчиною (ФОТО) - фото 2
Джим Керрі з'явився на публіці з новою дівчиною (ФОТО) - фото 3

Нагадаємо, популярний актор, зірка фільму "Брюс Всемогутній" Джим Керрі назвав голлівудську актрису, яка стала любов'ю до всього його життя.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, за інформацією ЗМІ, у засновника таких компаній, як Tesla та SpaceX Ілона Маска, з'явилася нова кохана. Нею стала 27-річна австралійська актриса Наташа Бассет, яка отримала популярність завдяки ролі Брітні Спірс у біографічній кінокартині про популярну співачку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини