Головна Новини Зірки персона Джордж Клуні роздав друзям по одному мільйону доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

Джордж Клуні роздав друзям по одному мільйону доларів

Джордж Клуні таким чином віддячив своїм друзям

18 листопада 2020, 19:40
Поділіться публікацією:

Оскароносний актор, зірка фільмів "Одинадцять друзів Оушена" і "Земля майбутнього" Джордж Клуні розповів, як сім років тому зібрав своїх близьких друзів і вручив їм сумки, в яких було по одному мільйону доларів.

Джордж Клуні роздав друзям по одному мільйону доларів

Джордж Клуні

Джордж Клуні став зіркою нового номера журналу GQ і під час інтерв'ю згадав цю історію. Актор розповів, що у нього є кілька близьких друзів, які допомагали йому протягом усього життя. Вони позичали йому гроші й давали нічліг, коли у нього були фінансові труднощі. Джордж зловив себе на думці, що одного разу, коли його не стане, всі ці люди будуть в його заповіті. Він хотів би віддячити їм за допомогу і підтримку. Потім він запитав себе, а навіщо чекати того моменту?

Знаменитість зняв готівкою 14 мільйонів доларів, купив 14 однакових сумок і упакував кожному по одному мільйону. Потім запросив своїх друзів до себе, показав карту, вказавши місця, де йому вдалося побувати завдяки їх підтримці та допомозі, потім подякував і вручив гроші.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в мережі з'явився трейлер фільму "Північне небо", головним актором і режисером якого виступив Джордж Клуні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини