Головна Новини Зірки персона Джорджу Клуні - 60: найяскравіші ролі голлівудського актора
commentss НОВИНИ Всі новини

Джорджу Клуні - 60: найяскравіші ролі голлівудського актора

Сьогодні своє 60-річчя святкує знаменитий американський актор, продюсер, підприємець і активіст Джордж Клуні

6 травня 2021, 14:00
Поділіться публікацією:








































Сьогодні, 6 травня, виповнилося 60 років одному з найпопулярніших і сексуальних акторів Голлівуду Джорджу Клуні. З цієї нагоди, ми вирішили згадати його найяскравіші та кращі ролі в кіно.

Джорджу Клуні - 60: найяскравіші ролі голлівудського актора

Джордж Клуні / фото: huffingtonpost.com

Одинадцять друзів Оушена

У багатьох людей ця знаменита трилогія про друзів Оушена, мабуть, першою асоціюється з ім'ям Джорджа Клуні. Він зіграв у кінострічці одну з головних ролей, а компанію йому склав Бред Пітт, Джулія Робертс, Метт Деймон і інші топові актори. У жанровому відношенні кінокартина поєднує риси фільму-пограбування і музичної комедії.


Ідеальний шторм

Це фільм-катастрофа, заснований на реальних подіях, які відбулися в 1991 році під час Гелловінського шторму на атлантичному узбережжі США. Джордж Клуні зіграв в ньому роль капітана, який умовляє екіпаж відправитися в море, не підозрюючи, з чим їм доведеться зіткнутися.

Мені б у небо

Трагікомедійний художній фільм у головній ролі з Джорджем Клуні. Кінострічка була номінована в 6 категоріях на "Золотий глобус", виграла премію за кращий сценарій, і отримала 6 номінацій на премію "Оскар".

Сіріана

Це політичний трилер режисера Стівена Гаана, прем'єра якого відбулася у 2005 році. Виконавець ролі другого плану Джордж Клуні удостоївся за роботу у фільмі численними нагородами, в тому числі премією "Оскар".

Опівнічне небо

Науково-фантастичний фільм 2020 року режисера Джорджа Клуні, знятий за романом "Доброго ранку, опівночі" Лілі Брукс-Долтон. У ньому актор зіграв вченого із загубленої арктичної станції, який намагається зв'язатися з астронавтами й повідомити, що їм не можна повертатися додому.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло цікаві факти з життя голлівудського актора Джорджа Клуні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини