Головна Новини Зірки персона Джулії Робертс - 54: найзнаковіші ролі актриси
commentss НОВИНИ Всі новини

Джулії Робертс - 54: найзнаковіші ролі актриси

Американська актриса Джулія Робертс відзначає день народження: згадаємо її найкультовіші ролі

28 жовтня 2021, 12:40
Поділіться публікацією:








































Голлівудська красуня Джулія Робертс сьогодні, 28 жовтня, відзначає свій день народження. Цього року знаменитості виповнилося 53 роки. З цієї нагоди ми підготували добірку найзнаковіших ролей американської актриси.

Джулії Робертс - 54: найзнаковіші ролі актриси

Джулія Робертс (фото з відкритих джерел)

Красуня

Романтична комедія, яка вийшла на екрани 1990 року, подарувала Джулії Робертс статус "зірки Голлівуду" та принесла їй другу премію "Золотий глобус", а також номінацію на "Оскар". У кінострічці актриса зіграла вуличну повію, яка за 3 тисячі доларів погодилася провести тиждень зі своїм клієнтом.

Ноттінг-Хілл

Ще одна романтична комедія, у якій Джулія Робертс зіграла головну роль. Там вона постала в образі голлівудської актриси Анни Скот, яка знімається в Англії, яка зайшла в книгарню і познайомилася там зі скромним його власником. Ця зустріч змінила їхнє життя.

Ерін Брокович

Це біографічний фільм-байопік, який ґрунтується на реальній історії правозахисниці Ерін Брокович. Її зіграла Джулія Роберт і за цю роль отримала заповітний "Оскар", а також "Золотий глобус".

Весілля найкращого друга

Американський романтичний комедійний фільм, у якому Джулія Робертс зіграла ресторанного критика Джуліану Портер. У студентські роки дівчина уклала зі своїм найкращим другом договором, що вони одружаться, якщо до 28 років не знайдуть свою другу половинку. І тут головна героїня дізнається, що її друг збирається йти під вінець з іншою.

Їсти, молитися, кохати

Чудовий фільм, у якому Джулія Робертс зіграла жінку, яка вирішила кинути все, вирушить у подорож, щоб знайти себе та повернути радість життя. Це одна з найкращих кінострічок про пошуки власного "я".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що актриса Джулія Робертс розповіла, кого з колег узяла б на безлюдний острів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини