Головна Новини Зірки персона Екс-«ВІА Гра» зі скандалом покинула шоу Максима Галкіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-«ВІА Гра» зі скандалом покинула шоу Максима Галкіна

Седоковій не сподобався сюжет про її особисте життя

28 лютого 2021, 22:45 comments42617
Поділіться публікацією:

Відома виконавиця Анна Седокова зі скандалом покинула шоу "Сьогодні ввечері", ведучим якого був Максим Галкін. Виявилося, що співачці не сподобався ролик про її життя, який був випущений в ефір.

Екс-«ВІА Гра» зі скандалом покинула шоу Максима Галкіна

(фото з відкритих джерел)

Гостями програми, яка була присвячена сучасним попелюшкам, стали також Ольга Бузова і Вікторія Боня. Про життя кожної дівчини були показані короткі відео, в них була розказана їх біографія і моменти особистого життя. Екс-"ВІА Гру" Анну Сєдокову ролик не влаштував, а точніше подача інформації в ньому.

Співачка заявила, що сюжет був упередженим, тому що головний акцент в ньому був на її розлученнях. "Так, комусь пощастило — він відразу знайшов єдину любов. У мене, на жаль, так не вийшло ", — заявила Анна.

Ведучий шоу Максим Галкін спробував згладити ситуацію і заявив, що виконавиця невірно зрозуміла сюжет і в ньому говорилося про її достоїнства. Але артистка заперечила і заявила, що сюжет про неї вийшов дуже негарним.

"Мене завело, тому що я вислухала стільки хейта. Це моя больова точка. Мене ненавидять за те, що я весь час піднімаюся. Я шалено люблю чоловіка. Він подарував мені щастя і той світ, який у мене є. Я його вистраждала. Зараз він з двома дітьми сидить в ресторані та чекає мене. І я дуже вдячна йому за те, що він, попри такі випуски, бачить мене справжню. Він жодного разу не дорікнув мені за дітей і фото в трусах", — зазначила співачка.

Після цих слів вона встала і покинула студію.

Нагадаємо, що у вересні 2020 року Анна Седокова втретє вийшла заміж. Її обранцем став 28-річний баскетболіст Яніс Тімма.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українська виконавиця Анна Седокова в жовтні 2020 року представила свою автобіографічну книгу під назвою "Я сильна. Я впораюся", де розповіла про домагання з боку свого вітчима.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини