Головна Новини Зірки персона Ексучасник Modern Talking виступив проти антиросійських санкцій: йому відповів Володимир Кличко
commentss НОВИНИ Всі новини

Ексучасник Modern Talking виступив проти антиросійських санкцій: йому відповів Володимир Кличко

Німецький музикант та продюсер Дітер Болен зробив скандальну заяву щодо санкцій проти РФ та війни в Україні

13 жовтня 2022, 20:00
Поділіться публікацією:

Колишній соліст популярної групи  Modern Talking Дітер Болен розкритикував запровадження санкцій проти РФ та виступив за переговори з країною-агресоркою. Таку заяву німецький продюсер та музикант зробив під час виступу, відповідне відео з'явилося у Twitter.

Ексучасник Modern Talking виступив проти антиросійських санкцій: йому відповів Володимир Кличко

Дітер Болен (фото з відкритих джерел)

 Відомий музикант заявив, що причиною енергетичної кризи, яка виникла у світі, є санкції, що ввели проти Росії за напад на Україну. На думку Дітера Болена, усі питання варто було вирішувати на переговорах. Окрім цього, у своєму виступі він не згадав, що Росія розпочала страшну війну в Україні.

"Тепер ми повинні терпіти холод. На мій погляд, це все відстій", — сказав під час виступу Болен.

На позицію німецького музиканта швидко відреагував український боксер Володимир Кличко, який заявив, що санкції проти РФ вводять через те, що вона вбиває мирних українців. А енергетична криза у світі виникла, саме через дії Російської Федерації.

"Хіба вас не турбує, що Путін хоче знищити нашу країну? Вам все одно, що в нашій країні гинуть люди?  Як ви взагалі можете думати про те, щоб продовжувати співпрацювати з цією країною?", — відповів у Twitter Кличко.

Окрім цього, боксер закликав юзерів ігнорувати прихильників російської пропаганди. Та нагадав, що не треба забувати про те, що в Україні досі йде війна.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що українців просять економити електрикуЦей опалювальний сезон буде самим складним в українській історії. Саме тому українцям треба почати економити електроенергію та перенести її активне споживання на ніч. З таким зверненням до громадян виступив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини