Головна Новини Зірки персона Елтон Джон захворів на COVID-19: який зараз стан співака
commentss НОВИНИ Всі новини

Елтон Джон захворів на COVID-19: який зараз стан співака

Елтон Джон хворий COVID, тому переносить дати туру США

26 січня 2022, 17:49
Поділіться публікацією:

Британський співак та автор пісень Елтон Джон заявив, що у нього COVID-19 і він був змушений відкласти деякі концерти у США, хоча його симптоми були легкими, і він очікував, що зможе відновити свій прощальний тур у вихідні. Про це повідомляє Reuters.

Елтон Джон захворів на COVID-19: який зараз стан співака

Елтон Джон - Reuters

Виконавець таких хітів, як "Rocket Man" та "Tiny Dancer", відновив свій тур "Farewell Yellow Brick Road" минулого тижня, повернувшись на сцену в Новому Орлеані після тривалої перерви.

Джон сказав, що перенесе концерти в Далласі цього тижня, але очікував, що повернеться до концертів в Арканзасі у ці вихідні.

"Мені дуже шкода всім, кому це завдало незручностей, але я хочу захистити себе та свою команду. На щастя, я повністю вакцинований і мої симптоми хвороби легкі", — сказав Елтон Джон в історії в Instagram.

У вересні 2018 року розпочався глобальний тур Джона, який відзначав його відхід від гастрольних виступів. Як і інші, він був змушений припинити живі концерти через пандемію COVID-19.

Співак оголосив, що переносить європейські дати туру пізніше у 2021 році через проблеми з стегнами.

Джон, який має понад 50-річну музичну кар'єру, виступає у всій Північній Америці до квітня. Його тур триватиме в Європі, а потім Елтон Джон зіграє в Австралії та Новій Зеландії наступного року.

Планується, що він завершить тур у 2023 році.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Букінгемський палац був проти виступу Елтона Джона на похороні принцеси Діани. Джон, який був близьким другом принцеси Діани, виконав перероблену версію "Candle In The Wind", пісні, спочатку написаної на згадку про Мерилін Монро, на похороні Діани в 1997 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини