Головна Новини Зірки персона Емілі Ратаковскі показала фігуру після пологів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Емілі Ратаковскі показала фігуру після пологів (ВІДЕО)

29-річна супермодель Емілі Ратаковскі показала, як виглядає її фігура через місяць після пологів

12 квітня 2021, 17:40
Поділіться публікацією:

Відома модель і актриса Емілі Ратаковскі не упускає можливості блиснути своєю стрункою і підтягнутою фігурою. Навіть через місяць після пологів Емілі сміливо демонструє своє тіло на камеру, хизуючись плоским животом.

Емілі Ратаковскі показала фігуру після пологів (ВІДЕО)

Емілі Ратажковскі (фото з відкритих джерел)

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала фото, на якому позує в суцільному купальнику з анімалістичним принтом. А потім приміряла такого ж кольору бікіні й записала коротке відео, похвалившись своєю стрункою талією і плоским животом. Модель вирішила продемонструвати підписникам нові моделі своєї лінії купальників Inamorata, але увагу фанатів було зосереджено на її тілі.

Шанувальники прийшли в подив і не можуть зрозуміти, як через місяць після пологів Емілі вдалося так швидко повернутися в форму: "Чудова Емілі", "Це післяпологове тіло !? Якого біса!?", "Не можу повірити, що у тебе недавно народилася дитина", "Хіба вона не була вагітна?", "Як це можливо",  Де післяпологовий живіт?", — написали фоловери.

Нагадаємо, що в жовтні минулого року американська супермодель Емілі Ратажковскі оголосила, що чекає первістка. Свій кругленький живіт вона продемонструвала на digital-обкладинці американського Vogue. А вже 8 березня 2021 року його стала мамою хлопчика, якого разом з чоловіком назвала Сільвестр Аполло Беар.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що популярна супермодель і зірка фільмів "Мистецтво обману" і "128 ударів серця у хвилину" Емілі Ратаковскі показала підписникам, як виглядала в 14-річному віці. Цим знімком вона довела хейтерам, що такі зовнішні дані у неї від природи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини