Головна Новини Зірки персона Емма Уотсон поставила кар'єру на паузу: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Емма Уотсон поставила кар'єру на паузу: що сталося

Можливо, Емма Уотсон задумалася про сім'ю

25 лютого 2021, 21:00 comments2072
Поділіться публікацією:

30-річна кіноактриса, зірка фільмів "Гаррі Поттер" Емма Уотсон вирішила тимчасово піти з кіно, щоб більше часу приділяти своєму бойфренду. Такою інформацією поділилися західні джерела.

Емма Уотсон поставила кар'єру на паузу: що сталося

Емма Уотсон (фото з відкритих джерел)

Відзначається, що знаменитість вирішила призупинити зйомки в кінострічках, щоб приділяти більше уваги особистому життю. Емма вже понад рік зустрічається з американським бізнесменом Лео Робінтоном і, по всій видимості, дуже дорожить цими стосунками.

Інсайдери повідомляють, що знаменитість "пішла в підпілля" і не хоче поки брати нові ролі, тому що робота забирає у неї багато часу. Можливо, зірка "Гаррі Поттера" задумалася про створення сім'ї.

Відомо, що зараз Емма Уотсон знаходиться в Лос-Анджелесі, але ніяких офіційних коментарів з приводу особистого життя або тимчасової паузи в кіно вона не давала.

Нагадаємо, що інформація про новий роман зірки "Гаррі Поттера" і "Маленьких жінок" з'явилася у квітні 2020 року. Тоді в мережі з'явилися фотографії поцілунку Емми Уотсон і американського бізнесмена Лео Робінтона. Знаменитість ретельно приховувала свої стосунки, а її бойфренд для уникнення зайвого шуму навіть видалив свої акаунти в соціальних мережах. Але пресі вдалося дізнатися, що актриса вже познайомила Лео зі своєю сім'єю.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у 2019 році в мережі ходили чутки, що Емма Уотсон закрутила роман з колегою по "Гаррі Поттеру" Томом Фелтоном, який зіграв у кінострічці Драко Мелфоя. Знаменитості багато часу проводили разом і Том навіть вчив Емму грати на гітарі, про що свідчить фотографія, опублікована в його соцмережі. Але роман акторів не підтвердився.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини