Головна Новини Зірки персона Енергетичні вампіри: названі найтоксичніші знаки Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Енергетичні вампіри: названі найтоксичніші знаки Зодіаку

Є люди, які намагаються використати ваші емоції для свого особистого блага. Спілкуватись, а тим більше жити, з такими людьми категорично не рекомендується.

15 грудня 2022, 03:25 comments5403
Поділіться публікацією:
Кожен із нас, швидше за все, хоч раз у житті зустрічав людину, яка буквально "живиться" чужими емоціями і норовить усім довкола зіпсувати настрій. Такі люди постійно скаржаться на життя і шукають співчуття, бачать навколо один негатив, провокують бійки та сварки, звинувачують усіх навколо у своїх невдачах, постійно плетуть інтриги і зраджують у найвідповідальніші моменти.

Енергетичні вампіри: названі найтоксичніші знаки Зодіаку

Знаки Зодіаку/Фото з відкритих джерел

Таких індивідів прийнято називати енергетичними вампірами чи "токсичними" людьми, які можуть зіпсувати відносини з кожним. З ними складно порозумітися і домовитися, а їх негативний вплив на оточуючих складно переоцінити.

Фахівці радять не впускати у своє оточення "токсичних" людей і не заводити з ними стосунки, оскільки такий зв'язок загрожує гіркими розчаруваннями.

Астрологи, у свою чергу, виділили три "токсичні" знаки Зодіаку, представники яких здатні повністю поглинути вашу внутрішню енергію і призвести до емоційного виснаження.

Скорпіони

Люди, народжені під цим знаком Зодіаку, дуже двоєдушні, лицемірні, злопам'ятні та ревниві. Вони вважаються найбільш суперечливими, складними та неоднозначними особистостями. На жаль, деякі Скорпіони легко можуть говорити одне, а робити зовсім інше. Задля досягнення своїх цілей вони без сорому підуть по головах і застосують "брудні тактики". Уродженці цього знака спокійно можуть будувати підступні плани та плести інтриги за спинами друзів.

Вони мають дуже важкий і ревнивий характер, тому з особистим життям у Скорпіонів часто виникають труднощі. Вони люблять контролювати свою другу половинку та навіть маніакально стежити за нею. Постійні спроби викрити зраду, образи, критика та спроби маніпулювати почуттям провини – ось лише кілька негативних наслідків відносин зі Скорпіонами. Такі відносини справді дуже швидко стають "токсичними" і витримати їх під силу далеко не кожному.

Близнюки

Близнюки відомі своєю запальністю, непостійністю, імпульсивністю та схильністю до пасивної агресії. Вони ніколи не говорять прямо про свої почуття та не показують, що вони, можливо, ображені або їх щось не влаштовує в спілкуванні/відносинах. Близнюки спеціально замовчуватимуть проблему і вдаватимуть, що все нормально. Однак у самий невідповідний момент вони виплеснуть на вас усі негативні емоції, закотять грандіозний скандал і звинуватить у всіх смертних гріхах.

Близнюки схильні накопичувати образи і гнів, а потім використовувати їх у якості помсти помста. Також вони постійно "роздвоюються": то виявляють спалахи люті, то демонструють приховану агресію, то переходять до тотального бойкоту. Такі емоційні гойдалки здатні виснажити будь-кого, на жаль.

Риби

Риби постійно скаржаться оточуючим на свої проблеми та хвороби, тим самим вміло віддаючи весь негатив іншим. Вони мають складний характер і ніколи не визнають власних помилок. Риби люблять звинувачувати у всіх невдачах оточуючих та перекладати на них відповідальність буквально за все.

Представники цього знаку Зодіаку ненадійні та можуть підвести будь-якої миті. Також вони емоційно нестабільні – швидко впадають у гнів і не контролюють у такому стані свої емоції, що може підштовхнути їх до скоєння необдуманих вчинків та навіть страшної помсти.

Раніше "Коментарі" писали про те, що теназвано найбільш егоїстичні знаки Зодіаку. Представники цих знаків Зодіаку в будь-якій ситуації думатимуть лише про себе та досягнення своїх власних інтересів. Жити із такими людьми дуже складно.

Читайте також: Названі найуспішніші знаки Зодіаку: ці люди можуть досягти всього. Ці люди вражають своєю цілеспрямованістю та прагненням на краще.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини