Головна Новини Зірки персона Енріке Іглесіас показав, як підросла його молодша дочка (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Енріке Іглесіас показав, як підросла його молодша дочка (ФОТО)

Іспанський виконавець Енріке Іглесіас опублікував рідкісну фотографію зі своєю молодшою дочкою Марією

15 червня 2021, 10:10 comments1011
Поділіться публікацією:

46-річний популярний співак Енріке Іглесіас не є активним користувачем соціальної мережі Instagram, але періодично радує підписників знімками, на яких позує разом зі своїми дітьми, приводячи в захват мільйони фанатів.

Енріке Іглесіас показав, як підросла його молодша дочка (ФОТО)

Енріке Іглесіас / фото: lichnosti

Нещодавно на своєму акаунті іспанська виконавець опублікував миле селфі зі своєю молодшою дочкою, яку вони з коханою Анною Курніковою назвали Марія. Дівчинка помітно підросла і з цікавістю дивилася з татом в об'єктив камери, прикривши половину обличчя рукою.

Рідкісний кадр Енріке Іглесіаса з донькою викликав справжній ажіотаж, за добу в Instagram він зібрав понад мільйон лайків і захоплені коментарі шанувальників: "Яка красива фотографія", "Так мило", "Омг, нарешті, Енріке, ти навіть не уявляєш, скільки щастя", "Ти найкращий тато на світі", "Занадто багато миловидності в одній фотографії", "Вона така мила", — написали фоловери.

Нагадаємо, що в кінці січня 2020 року іспанський виконавець Енріке Іглесіас став батьком втретє. На світ з'явилася його дочка Марія. З коханою Анною Курніковою вони дуже довго приховували від громадськості, що готуються до поповнення в родині, але папараці вдалося зняти коханих на яхті, і на кадрах було видно, що спортсменка знаходиться на останніх термінах вагітності. А в лютому співак підтвердив народження малятка і написав, що був присутній на пологах.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Енріке Іглесіас і Анна Курнікова вже виховують близнюків — Ніколаса і Люсі, які народилися у 2017 році. В одному зі своїх інтерв'ю артист розповів, чи справляється з роллю багатодітного тата.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Мария

15 червня 2021, 13:12

маленькая красавица


Новини