Головна Новини Зірки персона Ерік Кармен помер: усі знають його великий музичний хіт
commentss НОВИНИ Всі новини

Ерік Кармен помер: усі знають його великий музичний хіт

Помер музикант Ерік Кармен відомий завдяки пісні All By Myself та композиціям, які звучали у фільмах "Брудні танці" та "Вартові Галактики".

13 березня 2024, 11:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Американський музикант Ерік Кармен, який відомий як вокаліст та автор пісень гурту Raspberries, помер у березні у віці 74 років. Його дружина Емі Картер першою повідомила про смерть музиканта. Кармен також створив чисельні сольні хіти "Hungry Eyes", "Go All The Way", однак найбільш популярною його піснею є "All By Myself", яка багатьом відома у виконанні Селін Діон.

Ерік Кармен помер: усі знають його великий музичний хіт

Помер музикант Ерік Кармен. Фото з відкритих джерел

Кармен народився у Клівленді та був ключовим музикантом у гурті Raspberries, який на початку 1970-х років не підтримував загальний рух у бік глему та прогресивного року, а повертався до поп-року на основі Beatles. Попри критику за попсову музику, гурт став потужною силою та залишив помітний слід у музиці.

Після розпаду гурту в середині 1970-х Ерік Кармен почав успішну сольну кар’єру. Особливого визнання здобули його пісні "All by Myself", "Never Gonna Fall in Love Again" і "Hey Deanie". У 80-х роках Картман знову став популярним випустивши низку хітів, а також завдяки пісні "Hungry Eyes" з фільму "Брудні танці".

У 1984 році Кармен випустив альбом Eric Carmen та на тривалий час не з’являвся з новими музичними роботами. У 2000 році він випустив свій останній альбом I Was Born to Love You та організував спільний тур з Рінго Старом з Beatles виконуючи кращі хіти Raspberries та свої сольні пісні. Ще одне відродження популярності Картмана відбулось завдяки фільму "Вартові Галактики". Його пісня "Go All the Way" стала одним з головних саундтреків.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про смерть популярної народної артистки України Ніни Матвієнко.

Також "Коментарі" писали, що на війні загинув 21-річний музикант і зірка Х-фактора.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини